Daglicht en toch privacy thuis?

Dit is de oplossing

Een fijn huis om in te wonen wordt mede gecreëerd door de aanwezigheid van daglicht. Wij, mensen, functioneren namelijk het beste in een leefomgeving met veel daglicht. Er zijn vele manieren om licht aan te brengen in een woning, maar niet iedere toepassing is wellicht geschikt voor uw huis. Er bestaat een oplossing die nagenoeg overal toegepast kan worden, namelijk de Solatube daglichtbuis.

Het toepassen van een Solatube is een slimme manier om uw huis te verlichten met daglicht. Het fijne aan dit systeem? Het is geluids- warmte-, uv-werend én isolerend en bovendien heeft u geen last van inkijk van buitenaf. Op deze manier behoud u uw privacy. De opvallend kleine diameter van de koepel brengt verrassend veel daglicht naar binnen. Het daglicht wordt door middel van een reflecterende buis naar de juiste ruimte getransporteerd. Een fraaie plafondplaat vormt de afwerking van het daglichtsysteem. De plafondplaten zijn verkrijgbaar in diverse varianten, zodat een Solatube altijd past bij uw interieur.

Nieuwe ‘vlakke’ koepel
Recent is er een aanvullend design geïntroduceerd. Naast de welbekende ronde koepel, bedoeld om het daglicht mee op te vangen, bestaat er nu ook een ‘vlakke’ koepel voor hellend dak. Op deze manier wordt het daglicht op precies dezelfde manier getransporteerd, alleen het grote verschil is dat het er visueel anders uitziet. Esthetisch verantwoord is dat!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Daglicht in huis?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist