Viva Magenta

Pantones© Kleur van het jaar 2023.

James Greenwood, Brand and Interior expert van Graham & Brown: “We houden van kleur bij Graham & Brown en voor ons is gedurfd het beste. We zijn heel blij met de aankondiging van ‘Viva Magenta’ als Pantones© Kleur van het jaar 2023. Het is gemakkelijk om je af te schrikken om zo’n felle kleur in huis te gebruiken, maar we denken dat dit gemakkelijk te vertalen is naar een huiselijke tint. Onze Vixen-verf is de perfecte versmelting van een rijk rood met roze ondertonen. Deze verbluffende kleur ziet er speels uit in een feller licht, of verfijnd in een kleinere, knusse ruimte. Om het naadloos in huis te laten passen, combineer je het met een van onze favoriete neutrale kleuren, Dee, om een ​​rustgevende en ontspannen omgeving te creëren.”

Paula Taylor, Trendspecialist bij Graham & Brown: “Pantone’s kleur van het jaar lijkt misschien een dappere keuze voor verf als je een meer klassieke en gereserveerde binnenhuisarchitect bent die meestal trouw blijft aan de standvastigheid van een neutrale kleur. Deze kleur weerspiegelt echter de behoefte aan zelfexpressie en nodigt ons uit om meer open te staan ​​en onze persoonlijkheid aan de wereld te tonen. Deze krachtige en versterkende kleur omvat pure vreugde en de vrijheid van experimenteren in huis. Dit is een verwarmende kleur die echt in elke ruimte kan worden verwerkt, of het nu gaat om meubels, raambekleding of natuurlijk de muren. Een scheutje van onze Vixen-verf kan de levendigheid en warmte creëren die we zo nodig hebben in ons leven (en in onze huizen). Het kan in elke kamer een glorieuze visie creëren: in de gang zou het bezoekers verwelkomen in een speelse ruimte. Voor een huiselijke ruimte zoals de woonkamer kun je dit combineren met een zachte neutraal, zoals Dee, waardoor de warme rode tinten naar voren komen om een ​​tijdloze stijl met een moderne uitstraling te creëren.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist