Renaulac-verf

voor een heuse make-over

Nu de wereld ontwaakt met de levendige kleuren en hernieuwde energie van de lente, nodigt Renaulac-verf ons uit om de spirit van dit seizoen met beide handen te grijpen voor een heuse make-over van onze woning. Zowel interieur als exterieur worden binnenstebuiten gekeerd. Met een breed assortiment verf van hoge kwaliteit en deskundig advies stelt Renaulac iedereen in staat om zijn thuis moeiteloos te transformeren.

Lente staat synoniem voor vernieuwing, en geen betere manier om het seizoen in te luiden met een grondige lenteschoonmaak en een lik verf, toch? Renaulac begrijpt het belang van een goede voorbereiding en biedt waardevolle tips om van elk schilderproject een succes te maken.

INTERIEURTIPS
Grote lenteschoonmaak: Verwijder stof van deuren, plafonds en muren voordat u aan uw schilderproject begint. Een schoon oppervlak is essentieel voor een optimale hechting en een lange levensduur van de verf. 
Grondverf voor een frisse start: Overschakelen van knalkleuren naar trending neutrale tinten? Gebruik Renaulac's primer voor een stevige basis en mooiere intense kleuren. Opfrissen met trendy kleuren: Koester de essentie van de lente met Renaulac's trendkleur, Natural Expanse #141, en laat een frisse wind waaien door uw interieur. Een verjongingskuur voor uw meubilair: Gooi oude meubels niet bij het vuil, maar blaas ze nieuw leven in met Renaulac's Protect Lak. Een frisse verflaag kan elk meubelstuk veranderen in een statement piece.

OUTDOOR TIPS
Grondverf voor duurzaamheid: Zorg voor een langdurige bescherming van uw verfproject met Renaulac's primer, die weerstand biedt tegen de krachten van de natuur. Verbeterde bescherming: Renoveer en decoreer buitenmeubilair, deuren en hekken met Protect Lak, versterkt met polyurethaan voor UV-weerstand en duurzaamheid. De juiste voorbereiding: Voordat u geverfde houten oppervlakken opnieuw gaat coaten, moet u ze voorbereiden door de oude verf te verwijderen, grondverf aan te brengen en 1 à 2 lagen Protect Lak aan te brengen voor een onberispelijke afwerking. Vergeet ook uw gevel niet! Zeg vaarwel tegen vuile, verouderde gevels door ze schoon te maken met een hogedrukreiniger en coat het geheel met Renaulac Crepi of Facade Extreme voor een moderne look.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist