Graham & Brown

duurzame buitenlak

Terwijl we ons voorbereiden op de zomer, is dit het perfecte moment om na te denken over het opknappen van de buitenboel. Met de collectie buitenlak van Graham & Brown kun je kiezen uit maar liefst 360 kleuren voor de metamorfose van je voordeur, ramen, kozijnen, tuinmeubilair, tuinhuis of andere objecten in de tuin. Kies voor een kleur die opgaat in de omgeving, óf juist voor een kleur die een accent zet.

De duurzame sneldrogende (1 uur) zijdeglans buitenlak is watergedragen met een goede dekkracht, op basis van alkydemulsie. Door uitstekende vloeiing zeer gemakkelijk te verwerken. De buitenlak is reukarm, weersbestendig, afwasbaar, krasbestendig en behoud de prachtige kleur en glans. Met één liter verf kun je 15m2 verven. 

Deze buitenlak geeft een duurzame bescherming aan houtwerk zoals ramen, deuren, kozijnen, maar ook voor metaal en harde kunststoffen. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist