Graham & Brown

Pantone kleur van het jaar

James Greenwood, Merk- en interieurexpert bij Graham & Brown: “We zijn niet bang voor kleur bij Graham & Brown en houden van de gedurfde Pantone kleur van het jaar 2022 ‘Very Peri'. Deze look is gemakkelijk te vertalen naar het interieur en onze rijke Tanzanite verf is de perfecte combinatie van een opvallend blauw met rode ondertonen. Deze prachtige koninklijke kleur ziet er paars uit in felle verlichting, of dieper blauw in donkere gesloten ruimtes.”

Paula Taylor, Trend Specialist bij Graham & Brown zegt: “De Pantone kleur van het jaar lijkt misschien een moedige kleurkeuze als je normaal voor meer veilige en neutrale kleuren kiest voor de decoratie van je wanden. De kleur weerspiegelt de overgang van digitaal naar realiteit die velen van ons momenteel in hun huis ervaren. Als we vanuit thuis werken kan onze omgeving deze vage grenzen weerspiegelen. Vorig jaar voorspelden we dat Tanzanite een grote rol zou gaan spelen - een gedurfde uitspatting die de levendigheid creëert die we zo hard nodig hebben in onze huizen. Het zal een gastvrije achtergrond geven aan elke hal zodat bezoekers zich comfortabel voelen, in de slaapkamer zal het een fantastische knaller zijn die de ingetogen, rustgevende neutrale groentinten complimenteert. Voor een frisse woonkamer kun je deze verfkleur combineren met zachte, offwhites, zoals Baked Cheesecake, om een tijdloos effect met een moderne twist te creëren.”

Alle verf van Graham & Brown is verkrijgbaar in matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak. Ook is de verf van Graham & Brown onafhankelijk getest, vervaardigd op waterbasis en derhalve duurzaam en milieuvriendelijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist