Starck ton

30-jarig jubileum

Met zijn heldere, tijdloze designtaal heeft de Starck ton zich onderscheiden van kortstondige badkamertrends, nieuwe normen gezet en zich ontwikkeld tot een van de best verkochte individuele meubelstukken van Duravit. Dit jaar viert de elegante en visionaire Starck-ton zijn 30-jarig jubileum met een upgrade: een grote keuze aan kleuren voor de waskom, meubels en handgrepen brengt de elegante c-bonded-versie van het icoon over naar het heden en opent een individueel en moderne design optie.

“De Starck ton heeft een natuurlijke en minimalistische look omdat het teruggaat naar de oorsprong van het water in onze huizen: het stroomt uit een put en wordt opgevangen in een eenvoudige emmer.

Visie en eerlijkheid garanderen de unieke levensduur van de Starck ton. Dertig jaar geleden was het een passend, eigentijds product, en dat is het nog steeds omdat het niet gebaseerd is op trends, maar op de mensheid”, zegt Philippe Starck.

Herinterpretatie van het beproefde: c-bonded wastafel
Terwijl de karakteristieke designidentiteit behouden bleef, kreeg de wastafeloplossing een nog elegantere uitstraling dankzij de innovatieve c-bonded technologie. De wastafel en het onderstel zijn via een complex proces vrijwel naadloos met elkaar verbonden. Een uitgekiende optie die nu ook voor de Starck ton te selecteren is. Door de verbinding tussen de wastafel en het badkamermeubel ontstaat een precieze rand die het meubel een fijne elegantie geeft. De herziene vorm van de wastafel is eveneens gebaseerd op die van het meubel en maakt indruk met een modern, helder design.

Naast het bestaande glanzend witte keramiek is de bij het meubel passende wastafel ook verkrijgbaar in satijnwit, wat de tijdloze, emotionele elegantie onderstreept. Bovendien ronden wastafels in mat en glanzend zwart het wastafelprogramma af en zorgen ze – afhankelijk van de kleurencombinatie – voor verschillende looks.

Het keramiek is bovendien afgewerkt met HygieneGlaze® Plus, een glazuur dat het hoogste niveau van hygiëne combineert met uitstekend reinigingsgemak.

Handgemaakt en elegant uniek stuk
Elke Starck ton is uniek, waarvan de vorm nauwgezet met de hand wordt vervaardigd. Multiplex, meerdere keren gebogen, vormt de basis van het meubel, dat naar beneden toe taps toeloopt. De keuze tussen elegante hoogglanstinten en subtiele nuances met een satijnoppervlak biedt veelzijdige combinatiemogelijkheden die een unieke ruimtesfeer creëren.

De finishing touch wordt geleverd door de meubelgreep, die verkrijgbaar is in vijf oppervlakken en de nieuwe interpretatie harmonieus afrondt. Naast de tijdloze varianten in chroom en diamantzwart zijn geborstelde oppervlakken in brons en roestvrij staal en hoogglans goud verkrijgbaar. In kleur afgestemd op geselecteerde Duravit kranen en accessoires ontstaat een individueel en harmonieus totaalbeeld.

Sinds 1994 een unieke blikvanger
De Starck ton is al lang een designklassieker geworden die meer is dan alleen een wasplaats. Met optionele LED-binnenverlichting brengt de Starck ton licht in het donker en creëert hij aantrekkelijke opbergruimte. Het past moeiteloos in de badkamersfeer en maakt een meer individuele vormgeving mogelijk dan ooit tevoren.

Alles in één oogopslag:
De Starck ton:  Tonvormige onderkast, diameter 560 mm voor de c-bonded versie

Keramiekkleuren: wit, wit satijn, zwart, zwart mat; Alle wastafels zijn voorzien van het vuil- en bacterieafstotende HygieneGlaze® Plus keramische glazuur. Dit zit standaard in de keramische spoelbak ingebakken en maakt het schoonmaken eenvoudiger.

Meubelkleuren: wit hoogglans, wit zijdemat, Nordic wit zijdemat, taupe zijdemat, steengrijs zijdemat, grafietzijdemat, nachtblauw zijdemat, zwart hoogglans

Oppervlak handgreep: chroom, geborsteld roestvrij staal, gepolijst goud, geborsteld brons, diamantzwart. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist