DURAVIT

D-NEO MINIMAL

Subtiele kleurtonen, heldere randen en een opvallende ordening: de complete badkamerserie D-Neo van ontwerper Bertrand Lejoly voor Duravit biedt passende designelementen voor de badkamer. De badkamer is een oase van rust die de mogelijkheid geeft om te regenereren tijdens dagelijkse rituelen.

De stijlwereld D-Neo Minimal is tijdloos en kan perfect worden gecombineerd met neutrale, gedempte en natuurlijke kleuren. Heldere en geometrische vormen zorgen voor een opgeruimde uitstraling.

Een overzichtelijke, heldere woonsfeer is essentieel om minimalisme te laten slagen. De asymmetrische wastafel in 800 mm is een highlight van D-Neo. Het badkamermeubel met open planken en een lade biedt veel opbergruimte. Met vier glazen planken creëert de halfhoge kast ook nog eens veel ruimte in een kleine ruimte. Ook het vrijstaande D-Neo bad accentueert perfect de minimalistische uitstraling. Het fluweelzachte gevoel van het door Duravit ontwikkelde materiaal DuraSolid® maken het 1600 mm lange en 750 mm brede bad tot een blikvanger in elke badkamer – groot of klein. Even rustig als expressief zijn de D-Neo kranen, deze passen met hun heldere design in de ruimte zonder zich te onderwerpen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist