Balmani Cubo

Designtherapie voor in de badkamer

Vergeet kleur- of stresstherapie, say hello to designtherapie voor in de badkamer. Dat is luxe, design én comfort ineen. Een knap staaltje slim design in je badkamer zorgt er dan ook voor dat je iedere dag met een glimlach opstaat en met een gerust gemoed gaat slapen. Zoals het de Balmani-collectie van X²O Badkamers betaamt, is ook de Cubo-wastafel een state of art badkamerdesign. De Cubo schakelt met haar strakke en bescheiden ontwerp met comfort en functionaliteit en creëert een opgeruimd gevoel omdat de wastafel en de lades feilloos zijn verwerkt in het meubel. Wie zegt dat luxe, design en praktisch comfort niet samengaan?

Opgeruimd staat netjes
De Balmani Cubo gaat voor naad- en greeploos. De wastafel zit volledig in het meubel verwerkt waardoor de wastafel vanaf de zijkant niet zichtbaar is. Zo vloeit het geheel mooi in elkaar over. Het meubel zelf bestaat uit egale, vlakke zijden die fijn met elkaar aansluiten. Naad- en greeploos zorgen enerzijds voor een strak design, maar bieden meer dan dat. Binnenin houden zich twee ruime lades schuil die pas tevoorschijn komen wanneer je de lade opent. Alles zit mooi opgeborgen en van buitenaf ziet het er netjes opgeruimd uit. 

Jij bepaalt de look
Het strakke design wordt bedekt met de mantel der luxe. Daarbij is de Balmani Cubo beschikbaar in 7 verschillende houtkleuren en lakafwerkingen. Met andere woorden: jij kiest hoe jouw designtherapie vorm krijgt. Hou je het graag strak wit? Combineer dan een witmatte kast met Solid Surface of Cararra wastafel. Betondonker past dan weer bij een wastafel in graniet en verweerde eik. Teak of notelaar creëren met hun natuurlijk lijnenspel een symbiose met Portoro Gold-natuursteen. Mix & match naar jouw badkamerwens en maak een onopvallende combinatie of net een uitgesproken statement.

Design & comfort
Balmani gaat steeds voor stijlvolle oplossingen, wat zich ook vertaalt in het ontwerp van de Balmani Cubo. Gedaan met design dat enkel mooi oogt, maar niet praktisch is: hier gaan design en comfort meer dan ooit hand in hand. De wastafel is voorzien van een aflegvlak waarop je vaak gebruikte badkamerspullen kan uitstallen. Daarbij komt toch die kleurtherapie om de hoek loeren met de Blaufloss-kraancollectie. Deze collectie biedt kranen in een gekleurde uitvoering – denk goud, matzwart, koper en zijn allen praktisch te bedienen. Het geheel heeft dan wel een luxueuze uitstraling, er is anderzijds veel aandacht voor het nodige comfort in de badkamer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist