Jøtul haarden

160 jaar verwarming en ervaring

Jøtul introduceerde in 2014 het eerste model in een lijn van nieuwe modellen voor de komende jaar. De Jøtul F 305 -serie bevat Jøtul DNA en kijkt terug op meer dan 160 jaar verwarming en ervaring. Door het uitgesproken design en de grote deur die het volledige front bevat zijn er geen scharnierpunten of deurmechanismes in het zicht. 

Het geavanceerde schone verbranding systeem, de snelle warmte afgifte en het breed vermogen bereik van minimaal 3 tot maximaal 10 kW maakt deze kachel geschikt voor zowel de gemiddelde als de grote woonkamer.

Er zijn 2 modellen:

De Jøtul F 305 LL op pootjes heeft een typische klassieke Jøtul uitstraling. De horizontale indeling van de verbrandingskamer maakt het eenvoudig om grote stukken hout te verbranden. Intuïtieve lucht bedieningselementen maakt het gebruiksvriendelijk en de as oplossing is gemakkelijk te bereiken achter de deur.

De Jøtul F 305 B heeft een moderne uitstraling en biedt de mogelijkheid om hout of aanmaakblokjes op te slaan onder de verbrandingskamer.

Voor beide modellen zijn optioneel een speksteen bovenplaat, een extra convectie schild, vloerplaten in staal of glas en buitenluchtaansluiting verkrijgbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over JØTUL?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist