Met een gashaard

Creƫer je meer sfeer in je woning

Stel je voor: het is een koude avond in het hart van de winter. Je komt thuis na een drukke dag en wilt niets liever dan rustig bijkomen op je bank. Wat maakt deze avond nou knusser dan een eigen gashaard in je woonkamer? De dansende vlammen zijn prachtig om te zien en maken je woning een oase van rust. Deze haarden brengen niet alleen veel warmte met zich mee, maar zorgen ook voor ontzettend veel sfeer. Ze laten iedereen zich welkom voelen in jouw woning. Bovendien zit jij er nooit meer koud bij in de winter. Ontdek de vele mogelijkheden die gashaarden te bieden hebben, zodat jouw woning ongekend sfeervol wordt.

De verschillende soorten gashaarden

Bij het uitzoeken van een gashaard kom je talloze soorten tegen. De ene haard is groot en opvallend, terwijl het andere exemplaar klein en klassiek oogt. Je hebt dan ook ontzettend veel keus. Wat dacht je van een moderne ingebouwde haard, met een strakke en minimalistische uitstraling? Deze haarden nemen weinig ruimte in beslag en passen bij vrijwel ieder interieur. Ben je juist op zoek naar een blikvanger voor je interieur, dan is een vrijstaand model een goede keuze. Deze plaats je waar je maar wilt: in een knusse hoek, of middenin je woonkamer. Ga voor een klassiek model op sierlijke pootjes, of houd het modern door een haard met een geometrische vorm uit te kiezen. Wanneer je vloerruimte je dierbaar is, is het ook mogelijk om een hangende gashaard te kopen. Deze bevestig je aan de muur of aan het plafond. Ook deze komen in allerlei vormen: van haarden met een gebogen vorm tot moderne rechthoekige exemplaren.

Het voordeel van een gashaard

Je wilt de gezelligheid van een haard in huis, maar hoe zit het met het onderhoud? Traditionele haarden moeten regelmatig worden schoongemaakt en kunnen verstopt raken. Bovendien neemt het best wat tijd in beslag om een vuurtje te stoken. Dat geldt allemaal niet wanneer je een gashaard koopt. Deze haarden staan bekend om hun gebruiksgemak. Het vuur brandt met een druk op de knop en wordt net zo snel weer gedoofd. Tegelijkertijd oogt het vuur wel ontzettend realistisch en geeft de haard gewoon warmte af. Het is niet nodig om de gashaard uit te borstelen na ieder gebruik. Sterker nog: ze vergen ontzettend weinig schoonmaakwerk. Maak eens in de zoveel tijd het glazen raam schoon en laat de haard jaarlijks controleren. Met een gashaard geniet je dus van de sfeer die echt vuur met zich meebrengt, zonder je zorgen te hoeven maken over extra onderhoud.

Zo kleed jij je gashaard stijlvol aan

Een knisperend vuurtje is vaak genoeg om een gezellige sfeer te creëren, maar soms is wat extra aankleding ook welkom. Gelukkig zijn er talloze manieren waarop jij je haard stijlvol aan kunt kleden. Wat dacht je van een paar bijpassende houtblokken? Leg ze in een netjes stapeltje naast de haard, plaats er eventueel nog een haardstel bij en je bent klaar. Het is ook mogelijk om een vuurkorf bij de gashaard te zetten. Dit is de perfecte plek om wat decoratieve houtblokken op te bergen. Zo zorg je in een mum van tijd voor de authentieke sfeer die je normaal gesproken alleen in blokhutten vindt. Maak het geheel nog knusser met wat dekentjes op de bank. Verwerk je je gashaard in een klassieke schouw? Dan is dit de perfecte plek om wat robuuste vazen, houten fotolijsten of rieten mandjes neer te zetten. Natuurlijke materialen gaan moeiteloos samen met een gashaard.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Gashaarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist