De nieuwe ‘Vejen’ van het Nederlandse haardenmerk Faber is een vrijstaande gaskachel voor wie vuur ‘op zijn puurst’ willen beleven. De Deense naam van deze haard is geen toeval, maar juist een duidelijke verwijzing. Denemarken is immers de bakermat voor ‘Scandinavian design’. Op de langste dag van juni vieren ze het feest van het licht, ‘Sankt Hansens dag’. Ook zijn de Denen de bedenkers van het begrip ‘Hygge’, dat, vrij vertaald, ‘een goed en vredig gevoel’ betekent. Allemaal zaken die op de Vejen van toepassing zijn!

Scandinavische invloed op het design
De Scandinavische invloed op het ontwerp van de Vejen is zichtbaar aan een strakke, haast minimalistische vormgeving, gecombineerd met een comfortabele bediening en authentieke details. Alle aandacht gaat zo naar het prachtige vuur. Met de enkele schuifhendel aan de voorzijde kan de vlamhoogte eenvoudig worden bediend, precies zoals dat bij een houtkachel het geval is. Het strakke ontwerp heeft verder een opvallend groot glasoppervlak, waardoor de brandende stammen van alle kanten zichtbaar zijn.

De Vejen is energiebewust met warm vuurbeeld

De Vejen is bijzonder energiebewust. Met een hoog warmte-rendement (energieklasse B) is de Vejen een efficiënte warmtebron. Maar ook bij de allerlaagste stand is het vuur ronduit prachtig om naar te kijken. Dit mede dankzij een laag van gloeiende ‘as’, onder de stammen. Deze unieke voorziening geeft een dieprode gloed, is volledig warmtevrij en zeer energie-arm, en kan ook zónder vlammen worden ingeschakeld.

Kortom: de Vejen is een lust voor het oog en tot in detail doordacht om bij te ontspannen en op verhaal te komen.

Nu verkrijgbaar
De Faber Vejen is nú verkrijgbaar bij de officiële Faber dealer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Faber haarden en kachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist