DE E-ONE

Kalfire

EEN REVOLUTIONAIRE, ECOLOGISCHE HAARD: DE E-ONE
Kalfire presenteert een duurzame high-tech designhaard voor ieder interieur met een prachtig, ultra-realistisch vlammenbeeld.

Kalfire is medio april 2020 met een geheel nieuw, uniek product in de haardenbranche gekomen: een duurzame elektrische high-tech designhaard, de Kalfire E-one. Door het exclusief ontwikkelde ultra-realistische vuur worden alle zintuigen geprikkeld. Zien, horen en voelen komen samen in een ongeëvenaarde vuurbeleving. Daarnaast biedt de Kalfire E-one eindeloze designmogelijkheden door onafhankelijk te zijn van rookkanalen, gasaansluitingen en andere belemmeringen. De haard kan daar worden geplaatst waar hij het best tot zijn recht komt. In elk gebouw, in elke kamer, op elke plek.

ONGEËVENAARDE VUURBELEVING
Vuur is vuur als het zichtbaar, hoorbaar en voelbaar is. De E-one is een haard met vernieuwende technologie die een ultra-realistisch vuur creëert. Alle zintuigen worden geprikkeld. De flikkering van het licht, het gloeiende hout en de kolen, de zwevende vuurdeeltjes en de speelsheid van het vlammenspel. Het geluid van het knisperend hout en de warmte van de nabijheid van de vlammen maken de beleving compleet. De unieke technieken van Kalfire’s E-one leveren een optimale sfeerbeleving rondom de haard. Daarnaast zorgen de levensechte houtstammen in de haard ervoor dat de E-one een eyecatcher is in elk interieur, ook als het vuur niet brandt.

VEILIGHEID EN GEBRUIKSGEMAK
De E-one geeft geen directe hitte af, waardoor de haard veilig is voor mens en dier, ook voor de allerkleinsten. Het vuur is niet alleen veilig, maar écht toegankelijk voor iedereen. Bovendien is de E-one gemakkelijk in gebruik: steek de stekker in het stopcontact om de haard in te schakelen en laat het vuur branden met één druk op de knop.


INNOVATIE & DUURZAAMHEID
De innovatieve gas- en houthaarden die Kalfire maakt zijn niet voor iedereen toepasbaar, want sommige mensen wonen in een appartement of woning waar geen rookkanaal of gasaansluiting is. De E-one is onafhankelijk van rookkanalen, gas aansluitingen en andere belemmeringen. De haard kan precies worden geplaatst waar hij het best tot zijn recht komt, op welke plek dan ook. Daarbij leven we in een duurzamere wereld, waar nul emissie het doel is. De Kalfire E-one maakt hiermee een statement en sluit aan op deze ontwikkelingen. Algemeen directeur Beijko van Melick was ervan overtuigd dat er een nieuw product moest komen waarmee hij de markt kon wakker schudden.
De visie van Beijko van Melick, CEO Kalfire Fireplaces:
“Ergens in de wereld moest een techniek zijn die nog niet gebruikt wordt voor vuur, die een andere toepassing heeft, maar die wij wel kunnen gebruiken, voor ons doel: verbinding door vuur. Dat inzicht stond aan de basis van onze nieuwe haard: de E-one. Een vuur dat op een duurzame manier zorgt voor emotionele warmte en verbinding, op een plek waar mensen samen willen komen. Nu durf ik te zeggen dat de E-one deze belofte waarmaakt. Dat we vuur herontdekt hebben.”

ENDLESS POSSIBILITIES
Interieurarchitect Boudewijn Slings ziet in de E-one de oplossing waar hij lang naar zocht. In sommige woningen moet je concessies doen in ontwerp en design als je er een haard wil plaatsen, waardoor je je interieur niet volledig kunt vormgeven zoals je wilt. Daar komt met dit product verandering in. Boudewijn Slings: “Met de ontdekking van de E-one kun je die plek voor het vuur nu samen maken. Overal. Je kunt creatiever gaan denken omdat er zo veel mogelijkheden zijn. Het maakt het ontwerpproces leuker en makkelijker. Daardoor krijg je veel meer vrijheid om vuur in een woning te plaatsen. Daar zit geen grens aan. De E-one geeft zo veel mogelijkheden en zo’n mooi vuur, dat wil je gewoon toepassen.”

VERBINDING
Kalfire is een familiebedrijf dat de missie heeft om mensen te verbinden met zichzelf, met elkaar en met duurzaam vuur. Het viel Beijko op dat mensen vaak opgaan in de drukte door een stressvolle baan, druk gezinsleven, het onderhouden van sociale contacten, noem maar op. In die hectiek heb je een rustpunt nodig, een moment om tot jezelf te komen en écht te kunnen ontspannen. Waar kan dat beter dan in je eigen vertrouwde omgeving? De centrale vraag bij iedere ontwikkeling of vernieuwing van een product is hoe het mensen in vervoering kan brengen. In een wereld waar we steeds meer op onszelf zijn, zorgt vuur voor verbinding. Vuur dat veilig, toegankelijk en duurzaam is. Zodat we ook in de toekomst van vuur en verbinding kunnen genieten. Met de komst van de E-one kunnen we deze verbinding nog beter creëren.

Kijk voor meer informatie op https://kalfire.com/e-one/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Haardentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist