Barbecook vuurschalen

Jack, Jura en Junko

De zomer rijdt z’n laatste rit tegemoet, de temperatuur schakelt een versnelling lager en vanachter het raam vertoont het bladerdek stilaan ouderdomskwaaltjes. Met een zekere melancholie wordt het najaar ingeluid, maar Barbecook en drie van haar vuurkorfmodellen zitten op hete kolen om ‘sad girl autumn’ te omarmen. Warmte en gezelligheid staan centraal in de Jack, Jura en Junko, die ook voor een decoratieve toets zorgen in je tuin. Verzamel rond het knisperende vuur met marshmallows, glühwein of een fris biertje en blik nostalgisch terug op ‘hot girl summer’.

3 smokin’ hot vuurschalen
Junko combineert het beste van twee werelden: barbecue en vuurschaal. Tussen de driepootconstructie kan je op een originele en avontuurlijke manier in je eigen tuin outdoor koken. Jack is een rasechte vuurschaal: rond, met een heel eenvoudig design en gemaakt uit cortenstaal. Cortenstaal is veruit een van de populairste materialen van het moment, omdat het enerzijds kwalitatief is en anderzijds door z’n bruine roestkleur mooi staat in je tuin. Laat ‘m gerust buiten staan, want daar is cortenstaal perfect tegen bestand. De Jura vuurschaal heeft een zwarte kleur, is gemaakt uit gelakt staal en oogt uiterst elegant van vorm met diens geometrische design. Met vijf stevige poten krijgt het ontwerp een heel stabiele basis voor jouw tuin.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist