Gira deurcommunicatie

Modulair, flexibel designobject

Als de bel gaat, heb je maar een minuutje nodig. Een snelle blik op het deurintercomsysteem van Gira en je bent voorbereid op iedereen die voor de deur staat – van onverwacht bezoek tot een koerier met een pakketje.

Met het modulaire Gira System 106 kunnen deurintercom installaties heel individueel worden geconfigureerd en optisch aan elke buitengevel, klassiek of modern, worden aangepast. Robuuste materialen en moderne technologieën bieden comfort en veiligheid. Natuurlijk is dit systeem compatible met alle andere Gira huisstations. Afhankelijk van je wensen kan het systeem diverse modules bevatten.

Het Gira System 106 is een modulair deurcommunicatiesysteem met een puristisch design. De frontpanelen van metaal zijn verkrijgbaar in edelstaal, aluminium, brons en wit gelakt. Tot de functies behoren onder andere de camera-, display-, spraak-, belknop- en infomodule. Samen vormen zij een harmonieus totaalbeeld dat individueel naar wens kan worden samengesteld.

De camera module is voorzien van een zwarte, glazen afdekking van veiligheidsglas. Achter de verwisselbare zwarte glasplaat verbergt zich een hoogwaardige camera met hoge lichtgevoeligheid. Dankzij een detectiehoek van 85° heb je altijd zicht op wat zich bij de voordeur afspeelt. Innovatieve technologieën zorgen ongeacht de lichtomstandigheden voor een helder beeld; zelfs rechtstreeks invallend zonlicht of felle koplampen in het donker van de nacht veroorzaken geen storende effecten. Dankzij de zwart-witmodus van beschermde infraroodcamera kun je ook in het donker goed zien wie er voor de deur staat.

Keyless In Fingerprint
Nooit meer sleutels nodig. Met Gira Keyless In Fingerprint kan de deur veilig en zonder sleutels worden geopend - eenvoudig met je vingerafdruk. Je kunt de vingerafdrukmodule in het Gira System 106 integreren en flexibel combineren met andere deurstationmodules.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist