Vrouw heeft hoge verwachtingen klussende man

man heeft geen zin klus uit te voeren

Ruim 39% van de Nederlanders heeft momenteel een klus die al langer dan een jaar is blijven liggen. Geen tijd, de kosten en geen zin zijn de meest genoemde redenen waarom een klus blijft liggen in Nederlandse huishoudens. 60% van de mannen die het idee had om zelf een klus uit te voeren heeft dit nog niet gedaan omdat hij er nog geen tijd voor heeft gevonden of omdat hij er geen zin in heeft. 23% van de vrouwen geeft aan dat zij verwachtte dat hun partner, familielid of kennis een klus zou uitvoeren, maar dat dit nog steeds niet is gebeurd. Dit blijkt uit de Klusmonitor uitgevoerd door Market Response.

Hoge verwachtingen van een vrouw
Mannen en vrouwen geven zeer uiteenlopende redenen aan waarom klussen blijven liggen. Vrouwen geven als belangrijkste reden: “vanwege de kosten”. Terwijl de mannen juist aangeven dat geen tijd en geen zin dé redenen zijn waarom klussen blijven liggen. Maar het grootste verschil tussen mannen en vrouwen is wel het verwachtingspatroon van vrouwen om een klus op te pakken. De verwachtingen van vrouwen richting de partner, een familielid of een kennis zijn vele malen hoger dan die van mannen als het gaat om het oppakken van een klus. 23% van de vrouwen geeft aan dat zij verwachtte dat hun partner, familielid of kennis een klus zou uitvoeren, maar dat dit nog steeds niet is gebeurd ten opzichte van 1% van de mannen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Klustips?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist