Pode bank

Tweak

De perfecte Pode-bank heeft vele gedaantes. Dat geldt zeker voor Tweak. Het is het meest veelzijdige Pode-programma ooit. Van een gewone bank tot een riante hoekopstelling of een u-vormige chill-gigant. Alles is mogelijk. Ontwerper Roderick Vos tekende een uitgekiend programma met slim bedachte elementen, waarmee nagenoeg elke gedroomde combinatie of opstelling binnen bereik komt.

Design-details
Omdat het designminnend oog ook wat wil, heeft Vos zijn ontwerp van enkele bijzonderheden voorzien: zo hebben de hoeken een subtiel ‘kneepje’, hebben de armen een fraaie bolling en zijn de zijkanten van het rugkussen afgewerkt met een hoogwaardig stoffeerdetail. Tweak is een model waarin de stoffeerders van Pode met plezier hun vakmanschap kunnen showen.

Speciale elementen
Voor de perfecte opstelling heeft Tweak een keur aan elementen. Opvallend: het ronde 45-gradenelement, waarmee je je combinatie een lichte hoek meegeeft. Daarnaast zijn de hoekelementen met korte rug het benoemen waard. Doordat dit koppelelement een lange en een korte zijde heeft, ontstaat er heel slim een extra zitplekje.

Zitbreedte en accessoires
Met de zitbreedte van Tweak kun je volop variëren. Bij de elementen heb je de keuze tussen 80 en 95 centimeter en bij de banken is ook een zitbreedte van 110 centimeter beschikbaar. Mocht je graag een hoofdsteun toevoegen, dan is die in drie bijpassende breedtes beschikbaar. En goed om te weten: het programma omvat ook een mooie poef, om je zitcomfort nog verder te verrijken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Pode?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist