Ethnicraft

gepolijste imperfectie

De dagen worden korter, de temperatuur kruipt naar de gezelligheidsgraad en de natuur krijgt een nieuw kleurenpalet. Tijdens het najaar richten we het interieur zo knus mogelijk in en bereiden we het voor op een periode van feestelijk samenzijn. De Polished Imperfect-collectie van Ethnicraft eert de onvolmaakte schoonheid van de natuur en de krachtige lijnen van bomen en takken, en wordt voor de gelegenheid aangevuld met een reeks nieuwigheden die vooral functionaliteit omzetten naar elegant design.

On the side
Ethnicraft valt meteen met de deur in huis en introduceert de gloednieuwe PI-wandkast in massief eik. Met het signatuur afgeronde detail aan de bovenkant van de poten vult de kast de collectie naadloos aan, en complementeert het de PI-eettafel die eerder dit jaar gelanceerd werd. Beschikbaar met twee, drie of vier deuren schikt het in zo goed als iedere ruimte en interieur. De aankondiging van de PI-wandkast is bovendien een dubbele primeur: het is de eerste natuurlijk gekleurde wandkast die Ethnicraft in lange tijd uitbrengt!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist