Blomus meubelen

Nieuw en no nonsense

In navolging op de succesvolle outdoor meubelcollectie, introduceert blomus nu ook verschillende indoor meubels. In samenwerking met de Design studio kaschkasch lanceren zij de twee banken Tasi en Lua.

TASI
Tasi is de nieuwe, modulaire bank van blomus. Tasi geeft je de vrijheid om de exacte combinatie van modules te creëren die past bij je behoeften. Met zijn lage rugleuning en brede zitting is Tasi ontworpen voor ontspanning, de acht verschillende modules geven een oneindig aantal mogelijke configuraties om mee te spelen.

LUA
Lua, een comfortabel, modern meubelstuk. Lua kenmerkt zich door zijn zachte vormen, maar heeft toch de strakke esthetiek dat het kenmerk van blomus is geworden. Het uitgebalanceerde contrast tussen een gedefinieerde en precieze buitenzijde, het zacht gebogen rugkussen en de zichtbaar comfortabele zitting geeft deze bank een heel eigen identiteit. Er is keuze uit een elegante tweezits of driezitsbank en een poef.

Lua en Tasi zijn verkrijgbaar in een reeks hoogwaardige stoffen van het Deense bedrijf Kvadrat, evenals een speciale collectie stoffering

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist