Bankhangen

krijgt een heel andere betekenis

Moe van een dag hard werken op kantoor, de kinderen die veel aandacht nodig hadden of het werken in de tuin. Dan wil je maar wat graag 's avonds met de voetjes omhoog en onderuit gezakt tv kijken of lekker lezen. Alleen valt dat niet mee op de design bank die je ooit gekocht hebt maar zich niet leent voor een avondje bankhangen. Zoek daarom een bank waarop je wél heerlijk kunt ontspannen. Er zijn heel veel relaxbanken te verkrijgen die aangenaam zitten en liggen. In diverse materialen, kleuren en samenstellingen zodat er altijd wel één te vinden is die aan jouw bank eisen voldoet.

Een ruime bank voor het hele gezin
Ruzie om wie er een plekje op de bank bemachtigt. Wanneer je kinderen hebt herken je dit wel. Maar met een royale hoekbank is dit probleem opgelost. Plek voor iedereen terwijl je allemaal relaxt je eigen ding kunt doen. Wel is het aan te raden om materiaal te kiezen dat makkelijk schoon is te maken of geïmpregneerd is waardoor het vuilafstotend is. Want lelijke vlekken op de relaxbank van ranja, vette chips handjes of chocola zit natuurlijk niemand op te wachten. En wanneer de kinderen naar bed zijn hebben jij en je partner de hele bank voor jezelf. Lekker toch?

Lekker chill in de relaxstand
Optimaal genieten van je relaxbank? Kies dan voor een bank waarvan je het voeteneind kunt verstellen of die voorzien is van een hoofdsteun (of meerdere). Wanneer je helemaal voor gemak gaat zoek je een bank uit met elektrisch bedienbare relaxstanden. Met één druk op de knop stel je het hoofd- en/of voetengedeelte van de bank naar eigen comfort in. Ondertussen kan je ook je telefoon of e-reader opladen in de aanwezige USB poort. Nu nog een dekentje dat je tevoorschijn tovert uit de opbergruimte onder in de bank en je chill-moment kan beginnen. Slaap lekker!

Stel je eigen relaxbank samen
Wanneer je regelmatig veranderingen in de woonkamer aanbrengt is een modulaire bank echt wat voor jou. Deze bestaat uit allemaal losse elementen die je naar eigen wens aan elkaar kunt koppelen. Kijkt je partner graag tv terwijl jij liever een goed boek leest met het zicht op de tuin? Draai dan een of meerdere gedeeltes om. Een modulaire bank is makkelijk aan te passen aan jouw zitwensen. Durf ook te combineren met verschillende kleuren en materialen. Zo stel je jouw eigen, unieke relaxbank samen. En wat ook zo fijn is: je kunt de elementen makkelijk verschuiven wanneer je gaat schoonmaken achter of onder de bank.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist