Intura platdakraam

bolvormige koepel van glas

Nieuw in Nederland: de Intura PGX B6 SpherLine. 's Werelds eerste platdakraam met geïntegreerd driedubbel bolvormig glas. Dit innovatieve platdakraam van Intura laat door de glaskoepel met SpherLine technologie meer daglicht binnen en is een echte 'eye catcher' op het platte dak. Daglichtspecialist Intura voegt met dit platdakraam opnieuw de ideale combinatie van daglicht, stijlvolle innovatie en gebruikerscomfort toe aan haar series platdakramen.


De Intura PGX B6 SpherLine is ontworpen met bolvormig glas voor meer daglicht in huis of op het werk, door de hoeveelheid reflectie op het glas te verminderen. Door de natuurlijke ronding van het bolvormige glas kan regenwater bovendien effectief afvloeien. Dit maakt de Intura PGX B6 Spherline perfect voor alle platte daken.

Dit platte daklicht is volledig CE-gecertificeerd en het gelamineerde veiligheidsglas voldoet aan de EN 14449-normen. Door het bolvormige glas kan het platte dakraam op een dak met een helling van 2-15 ° worden gemonteerd.

Het eigentijdse ontwerp van het bolvormige glazen dak van Intura PGX B6 SpherLine wordt gecombineerd met alle voordelen voor deze tijd:
De binnenste veiligheidsruit en de geharde buitenruit worden gescheiden door argongas en een warme afstandhouder
De buitenste ruit heeft een lage E-coating om warmteverlies te verminderen
Stevige, met schuim gevulde, geïsoleerde kunststof-opstand
Alle Intura platdakramen zijn energie efficiënt en helpen het warmteverlies door uw dak te verminderen.
De interne afwerking is een onderhoudsarm wit kunststof-frame dat naadloos in een wit plafond past en voor een perfecte afwerking van de ruimte zorgt.

Intura platdakramen: stijlvolle en duurzame daglichtoplossing voor platte daken
Een Intura platdakraam verlicht elk vertrek onder het platte dak met natuurlijk licht en beschikt door de combinatie van een goed isolerende opstand en HR++ glas over uitstekende energievriendelijke eigenschappen. Intura platdakramen kenmerken zich met een stijlvol ontwerp tot de beste daglichtoplossing voor platte daken. Deze duurzame alternatieven voor 'de kunststof lichtkoepel' voldoen tevens aan het Bouwbesluit.

Over Intura
Intura bouwt als importeur en distributeur op meer dan 25 ervaring van één van Europa‘s meest geavanceerde daklichtproducenten. Intura, gevestigd in Hoevelaken (NL), biedt innovatieve daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, daglichtsystemen en platdakramen voor woonhuizen, recreatievastgoed, kantoren en bedrijfsruimten. Intura wil bijdragen aan een prettig en duurzaam klimaat onder de Nederlandse daken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Daglicht in huis?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist