FAKRO platdakramen en lichtkoepels

een snelle en waterdichte verwerking

Een platdakraam of lichtkoepel zelf afwerken in een platdak? FAKRO maakt het u makkelijk! Als eerste op de markt introduceren ze een kant-en-klaar EPDM-manchet voor de verwerking van FAKRO platdakramen en lichtkoepels.

FAKRO kant-en-klaar EPDM-manchet
Voor de ontwikkeling van het manchet werkt FAKRO samen met SealEco, specialist op het gebied van EPDM en waterdichte systemen. Het manchet zorgt voor een hoogwaardige verbinding met de dakbedekking en garandeert een snelle en waterdichte montage. Het is snel en gemakkelijk te monteren; verlijm het manchet eenvoudig op het raamkader en de dakbedekking met de bijgeleverde kit. Hierdoor is het niet nodig om de dakbedekking te branden. Doordat het manchet op maat gemaakt is, is het direct toepasbaar zonder dat er nog geknipt of gesneden hoeft te worden in het manchet.

Alles in één pakket
Het EPDM-manchet wordt geleverd in één compleet pakket waarmee u direct aan de slag kunt. In het pakket zitten de volgende producten:
Een op maat gemaakt EPDM-manchet voor het FAKRO platdakraam of de lichtkoepel;Geoflex© kit voor een sterke verbinding met de dakbedekking;Muliticleaner voor het ontvetten van de dakbedekking.

Het manchet is geschikt voor platte of licht hellende daken en zorgt voor een zekere en waterdichte verbinding op de volgende daktypes: APP/SBS Bitumen, Europese en Amerikaanse EPDM, PVC* en andere kunststoffen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Daglicht in huis?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist