Graham & Brown verf

Ellie & Trouble

Verf is een uitstekende keuze voor een relatief eenvoudige en snelle make-over, ook voor de kleinste ruimtes in huis. De kleuren Ellie & Trouble van Graham & Brown zijn de perfecte partners in verf. Het diepe rijke blauw van Trouble creëert drama en voegt diepte toe. Door deze te contrasteren met Ellie, een roze tint met bauwpigmenten, creëer je een verbluffend effect.

James Greenwood, Brand and Interior Expert bij Graham & Brown deelt zijn tips: “Kleine ruimtes kunnen vaak lastig zijn bij het maken van een interieurplan. Gewoonlijk is de eerste gedachte om op safe te spelen en deze ruimtes wit te schilderen, maar we hebben een paar aanbevelingen die je misschien zullen verrassen. Zwart (Ja, dat klopt! Zwart!) kan fantastisch zijn, echt donkere verf vervaagt de hoeken en laat het oog denken dat de kamer veel groter is. We raden ook aan om de plint en kroonlijst ook in dezelfde kleur te schilderen, om de illusie van hogere muren te creëren. Als zwart een beetje gedurfd aanvoelt, probeer dit dan met een mid-marineblauw zoals onze kleur Los Angeles om de illusie van meer natuurlijk licht te geven. Ook kunnen warme roze en neutrale tinten een groot effect hebben op kleine ruimtes. Licht taupe kan over zowel de muren als het plafond worden gebruikt, waardoor een omhullende en verfijnde ruimte ontstaat die het natuurlijke licht in de kamer reflecteert”.

Om nog beter te kunnen inschatten of je voor de juiste kleur kiest, introduceert Graham & Brown verfstaaltjes die je op de muur kunt plakken. Milieuvriendelijk, volledig recyclebaar en gemaakt van echte verf. De nieuwe herplakbare ‘peel&stick’ verfstalen helpen je bij de keuze van de juiste kleur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist