De voordeur

visitekaartje van je woning

Het is het eerste wat gasten zien en een aanzienlijk onderdeel van de veiligheid in huis: de voordeur.  Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat de voordeur uitstraalt wie zij zijn.  Ook duurzaamheid staat hoog op het verlanglijstje. Select Windows speelt handig in op deze trends en biedt een ruim assortiment aan kunststof voordeuren in alle denkbare stijlen, die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Amanda Knol, directeur van Select Windows: ‘De voordeur is tegenwoordig een heel persoonlijk onderdeel van het huis. We zien dat onze klanten steeds gedurfdere ontwerpen en kleuren toepassen en de voordeur exact afstemmen op hun eigen smaak. Van strak tot industrieel en van modern tot monumentaal. Zowel eenvoudig als luxe. Eenvoudigere deuren krijgen alsnog een luxe uitstraling doordat namen of familiewapens in het glas worden gezandstraald. Of wat dacht je van een houten paneel in een kunststof voordeur? Of een smeedijzeren hekwerk op de voordeur?’

Stijlen en gadgets
Bij Select Windows kan nagenoeg alles: van verschillende indelingen en vlakverdelingen tot kleuren, grepen, soorten glas en beslag. Er kunnen boven- en zijlichten bij worden geplaatst en er zijn allerlei profielstijlen beschikbaar. Daarnaast zijn er diverse gadgets verkrijgbaar die extra veiligheid bieden, zoals een stanggreep met een ingebouwde camera. In de stang zit een camera verborgen, zodat je op afstand kunt zien wie er voor de deur staat. Ook de vraag naar veiligheidsbegrenzers loopt op. In plaats van een ketting die de deur op een kier houdt, zit er tegenwoordig aan de binnenzijde, ín het beslag, een draaiknop met begrenzer.

Isolerend, onderhoudsarm en inbraakwerend
Duurzaamheid speelt een grote rol bij de aanschaf van een nieuwe voordeur. ‘Bij woningrenovaties zien we steeds vaker dat wordt gekozen voor een isolerende kunststof voordeur. Gelukkig maar, want de oude houten, kromgetrokken deur blijkt vaak een behoorlijk trekgat. De kou die door de kieren sijpelt trekt gelijk door de gang het hele huis door. Naast dat dit je energieverbruik flink omhoog jaagt, gaat het ten koste van je woongenot,’ aldus Amanda. Een goede isolatie van de voordeur kan een aanzienlijke besparing leveren op de energierekening. En dat past prima binnen de wens voor een duurzamer huis.

Een kunststof voordeur trekt niet krom en is onderhoudsarm. De kunststof deuren van Select Windows zijn gemaakt op basis van Schüco profielen en voorzien van een isolerende kunststof dorpel, genaamd de Hollandse Dorpel, die op natuursteen lijkt. Mede hierdoor zijn deze deuren geschikt voor nul-op-de-meter woningen.

Voordeur met keurmerken
De deuren van Select Wonen hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), het SKG-keurmerk en het VKG Keurmerk. Dit garandeert dat de deur voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en inbraakwerend is. Bij Select Windows hebben alle stormwerende kunststof voordeuren bovendien standaard drie dagschoten en is een volledig automatisch sluitmechanisme optioneel verkrijgbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist