Waarom een architect?

Opdrachtgevers vertellen hun verhaal

‘Vanaf het eerste schetsontwerp zijn er vrijwel geen wijzigingen meer geweest. Het uiteindelijke resultaat mag er wezen; het is boven verwachting goed gelukt. Een verrukkelijke plek, een gebouw waar onze (internationale) klanten zich goed voelen,’ vertelt Hans Bakker, algemeen directeur van de RAI.

Echte verhalen van opdrachtgevers over de samenwerking met hun architect vormen het uitgangspunt voor de vernieuwde site. Geïllustreerd met echte beelden van voor en na het bouwen. Of het nu gaat om het (ver)bouwen van een woonhuis, een bedrijfsruimte, een ziekenhuis of een woonwijk, het betrekken van een architect bij een project blijkt een grote meerwaarde op te leveren. ‘Ze luisterden heel goed naar wat ik wilde en vroegen door naar het gevoel dat ik erbij had,’ vertelt Jan van Marion, eigenaar van het bijzondere restaurant Aan Zee. ‘Bij de eerste schets dacht ik meteen: dit is het.’ ‘Wat ik goed vind aan het ontwerp is dat overal over is nagedacht, en dat er slim is omgegaan met de beperkte middelen in tijden van bezuiniging,’ zegt René Groenen van Defensie over de pas in gebruik genomen Kromhout Kazerne.

De site heeft ingangen voor verschillende soorten opdrachtgevers, van particulieren tot professionele ontwikkelaars, en biedt naast inspirerende voorbeelden ook informatie over bouwprocessen, architectenselecties en contractvormen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Architectuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist