Dag van de Architectuur

23 en 24 juni

Architectuur onder de aandacht brengen bij een zo groot mogelijk publiek is al twintig jaar het credo van de Dag van de Architectuur.

In 1985 riep de Union Internationale des Architectes (UIA) het laatste weekend van juni uit tot Dag van de Architectuur. Nederland was in Europa het eerste land dat een dergelijk architectuurmanifestatie organiseerde. Sinds 1986 is de Dag van de Architectuur uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend groot evenement waarvan de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) de trekker is.

Inmiddels is het een traditie: in het laatste weekend van juni krijgt het publiek de kans om bijzondere gebouwen van binnen te bekijken en architecten te ontmoeten.

Thema
Ieder jaar heeft de Dag van de Architectuur een thema. Dit jaar is het thema Architectuur & Voedsel. In 2011 was dat Zelfverzonnen en een jaar eerder Een tweede leven.

Nieuwsgierig naar wat architectuur precies met voedsel te maken heeft? 

Uitgebreid programma
De BNA is de initiator van de Dag van de Architectuur en verzorgt de communicatie en pr. De organisatie van de honderden activiteiten is in handen van lokale architectuurcentra, culturele instellingen, architectenbureaus, gemeenten en BNA Kringen. Dankzij hun inspanningen kun je ook dit jaar weer deelnemen aan een uitgebreid programma. Er zijn rondleidingen, lezingen, tentoonstellingen, fiets- en wandeltochten, presentaties en debatten, en natuurlijk kun je langsgaan bij verschillende architectenbureaus.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Architectuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist