ULTIMA 25 ACTIVE

Monumentaal geluid en oneindig veel mogelijkheden

Teufel levert met de stereoset bestaande uit twee actieve ULTIMA 25 ACTIVE boekenplankspeakers een onvervalste alleskunner af. Dankzij ingebouwde versterkingstechniek, de ontvangst van digitale en analoge radio, een televisie- en computeraansluiting en een universele AUX-ingang komt er geen einde aan de toepassingsmogelijkheden. Er is ook draadloze technologie aan boord, zodat de set kan worden uitgebreid met een draadloze rearspeaker of subwoofer.

Feiten in vogelvlucht:

 • Een eersteklas paar actieve boekenplankspeakers: geknipt voor muziek, film en games
 • Direct op de televisie aansluitbaar voor een boeiend geluidservaring (HDMI ARC/CEC, Toslink)
 • Geïntegreerde geluidskaart voor gebruik in combinatie met een pc of Mac (via USB C-kabel)
 • Universele AUX-ingang voor bijvoorbeeld een voorversterkte platenspeler of de slimme spraakassistent van Amazon of Google (2x RCA)
 • DAB+ en FM-radio met elk 6 instelbare voorkeurszenders
 • RMS-vermogen van 2 x 50 Watt voor hoger volume zonder vervorming in ruimtes tot 30 m²
 • Bluetooth 5.0 met aptX® en AAC voor het streamen van muziek via onder meer Spotify, Amazon Music en YouTube
 • Lipsynchroon videogeluid
 • 2-kanaals systeem met goed gebalanceerde tuning, midwoofer van glasvezelmembraan met faseplug voor een natuurlijke weergave van akoestische instrumenten en 2-kanaals basreflex voor een diepe en nauwkeurige bas
 • Dynamore® Virtual Center voor optimaal verstaanbare dialogen, aanpasbare audioinstellingen, geluidsmodi voor een volle bas, zelfs bij laag volume, een nachtstand en automatische wekfunctie die de speakers uit de stand-bymodus haalt
 • Dimbaar OLED-display, bediening via een aanraakschuif en knoppen op de luidspreker of via de meegeleverde afstandsbediening
 • Uitbreidbaar met een draadloze rearspeaker (EFFEKT of EFFEKT 2) voor onvervalste surround sound (Dolby Digital, Pro Logic II)
 • Directe draadloze verbinding met subwoofers van Teufel voor nog krachtiger basprestaties
 • De ULTIMA 25 ACTIVE speakerset wordt geleverd met een 3,5 meter lange aansluitkabel, afneembare covers, een radioantenne, rubberen voetjes en een afstandsbediening. De set is per direct in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar via teufelaudio.nl voor een prijs van 549,99 euro.

Een minimalistische stereoset
De speakerset ULTIMA 25 ACTIVE kan optima forma stereogeluid naar vrijwel elke ruimte brengen. De twee boekenplankspeakers zijn geknipt voor het afspelen van muziek via bluetooth, een gekoppelde spraakassistent of een voorversterkte platenspeler. Het is zelfs mogelijk om de ULTIMA 25 ACTIVE speakers zonder randapparatuur te gebruiken, want de set biedt ondersteuning voor DAB+ en FM-radio. Gebruikers kunnen met een simpele druk hun favoriete zender tevoorschijn toveren. Het is mogelijk om zes voorkeurzenders per ontvangstmethode in te stellen.

Een uitbreidbaar systeem voor televisie en entertainment
Links en rechts van de televisie opgesteld komen de ULTIMA 25 ACTIVE speakers met HDMI-aansluiting prachtig tot hun recht. Ze kunnen in een handomdraai op de televisie worden aangesloten. Het volume kan in dat geval met de oude vertrouwde afstandsbediening van de televisie worden geregeld. Gebruikers die meer willen, zoals een vettere bas of onvervalste surround sound, kunnen hun hart ophalen, want de stereoset ULTIMA 25 ACTIVE is compatibel met draadloze rearspeakers (EFFEKT of EFFEKT 2) en diverse draadloze subwoofers. Dit maakt het mogelijk om een krachtig 4.0- of 4-1 surround systeem in te richten zonder een wirwar van kabels door de kamer te moeten leggen.

Een krachtpatser voor op het bureau
De ULTIMA 25 ACTIVE speakers zijn ook voorzien van een ingebouwde geluidskaart. Dat betekent dat ze op een bureau kunnen worden opgesteld om het geluid van een pc of Mac naar een hoger plan te brengen. De set kan een USB-C-kabel op de computer worden aangesloten en worden direct door het besturingssysteem als audioapparaat herkend.

Monumentaal geluid
De ULTIMA 25 ACTIVE-speakers maken deel uit van de legendarische ULTIMA-reeks van Teufel. Ze staan daarmee garant voor authentiek en krachtig geluid. Voor het klassieke ontwerp met een tweewegs basreflex wordt gebruikgemaakt van een tweeter van 1 inch en een midwoofer van 6,5 inch. De uiterst efficiënte klasse D-versterker levert een totaal RMS-vermogen van 100 Watt (2x 50 Watt).

Intuïtieve bediening
De set kan op verschillende manieren worden bediend: direct vanaf de actieve ULTIMA 25 ACTIVE speaker, met de meegeleverde afstandsbediening of via aangesloten randapparatuur. Aan de bovenkant van de actieve speaker bevindt zich een aanraakschuif waarmee het volume kan worden afgesteld. De drie in de aanraakschuif geïntegreerde knoppen zijn voor het bedienen van de muziek (van track wisselen, start en pauze). Naast het display bevinden zich extra knoppen voor het selecteren van ingangen en favoriete radiozenders. De meegeleverde afstandsbediening biedt aanvullende functies voor onder meer het zoeken naar radiozenders en het opslaan van favoriete zenders. De helderheid van het display kan eveneens met de afstandsbediening worden afgesteld. Als de ULTIMA 25 ACTIVE speakers via de HDMI-aansluiting zijn aangesloten op een externe geluidsdrager zoals een televisie of zijn verbonden met een spraakassistent via de AUX-uitgang, worden ze automatisch ingeschakeld zodra een inputsignaal wordt herkend.

Prijs en beschikbaarheid
De set actieve ULTIMA 25 ACTIVE boekenplankspeakers is per direct in de kleuren wit en zwart voor te bestellen op teufelaudio.nl voor een prijs van 549,99 euro. Teufel biedt daarnaast twee aantrekkelijke bundels aan. De eerste combineert de krachtige 10 inch subwoofer T10 met de ULTIMA 25 ACTIVE Club Edition. De ULTIMA 25 ACTIVE Surround "4.1 set" bevat naast de subwoofer T10 ook EFFEKT 2 rearspeakers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist