Teufel Streaming speaker

MOTIV HOME

Teufel gaat van start met de verkoop van het all-in-one streaming systeem MOTIV HOME. Deze speaker biedt ondersteuning voor streams van Airplay 2, Google Chromecast, Spotify Connect en Tidal Connect. De dienst voor internetradio TuneIn biedt toegang tot duizenden radiozenders. Dankzij de geïntegreerde batterij biedt de MOTIV HOME vijftien uur lang luisterplezier in en om het huis. En als er even geen wifi-verbinding beschikbaar is, kan de gebruiker altijd nog terugvallen op bluetooth.

Jouw stream
De MOTIV HOME van Teufel is een discreet doch hoogwaardig vormgegeven streaming speaker. Maar onder dat bescheiden uiterlijk schuilt een soloartiest met een uiterst krachtig geluid. De MOTIV HOME biedt niet alleen ondersteuning voor het afspelen van streams van platforms als Tidal en Spotify, maar ook voor het afspelen van muziekbestanden via de Chromecast of Airplay 2. Radioliefhebbers kunnen de gratis Teufel Home app downloaden om gebruik te maken van TuneIn, een dienst voor dienst voor internetradio. Ze kunnen hun lievelingszenders direct toewijzen aan een van de drie favorietenknoppen. Dit is ook mogelijk voor streams van Spotify en Tidal. Lievelingsmuziek is op die manier altijd met een simpele druk op de knop beschikbaar, zonder dat er een mobiele telefoon aan te pas komt.
 
Jouw favoriete plekje
De MOTIV HOME is voorzien van een batterij met een hoge capaciteit en houdt het bij gemiddeld volume tot 15 uur vol. Een in de behuizing geïntegreerde handgreep zorgt ervoor dat de speaker makkelijk en veilig naar een andere kamer, het balkon of het terras kan worden meegenomen. Drukknoppen en een volumedraaiknop maken het mogelijk om direct vanaf de MOTIV HOME audiobronnen te selecteren, de muziek te bedienen en het geluid te regelen.
 
Jouw geluid
Vier breedband drivers binnen de MOTIV HOME zorgen voor een dynamisch, stuwend geluid. Een 5 inch subwoofer aan de voorzijde en twee passieve basmembranen aan de achterzijde bieden optimale ondersteuning voor lage frequenties. Dankzij deze combinatie kan de MOTIV HOME krachtig en precies geluid voortbrengen. Ook de door Teufel ontwikkelde Dynamore-technologie voor stereoverbreding is van de partij. Deze kan worden ingeschakeld kan met een druk op de knop of via de gratis Teufel Home app en produceert een vol en ruimtevullend geluid.
 
Jouw app
De nieuwe Teufel Home app maakt het mogelijk om de MOTIV HOME in een handomdraai te configureren en bedienen. Het functieaanbod omvat een standby timer, instellingen voor het aanpassen van het geluid (hoge en lage tonen, Dynamore) en een functie voor het programmeren van de favorietenknoppen en nog veel meer. De Teufel Home app kan gratis worden gedownload. Er zijn versies voor Android en iOS beschikbaar.
 
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist