Samsung Neo QLED TV’

Nieuwe line-up

Vanaf 14 maart kun je de nieuwe Samsung Neo QLED TV’s pre-orderen. De line-up, met 8K- en 4K-modellen, is een logisch vervolg op de meermaals bekroonde collectie van afgelopen jaar, maar dan aangevuld met belangrijke upgrades en nieuwe functies. Zo is de Neo QLED nóg beter geworden en dat garandeert de ultieme home entertainment-ervaring.

Aangevoerd door het vlaggenschipmodel, de QN900B, omvat de nieuwe Neo QLED line-up vijf series. Er is voor ieder wat wils met schermafmetingen die variëren van 43" tot 85".

Ultieme beeldkwaliteit
De Samsung Neo QLED line-up pakt uit met een reeks spraakmakende verbeteringen. De Quantum Mini LED-lichtbron is verder verbeterd met de toevoeging van 14-bits HDR-mapping, die nog meer details toevoegt aan donkere en heldere scènes, terwijl de Quantum Matrix nog beter is. Deze technologie bediende al met ongekende precisie de Mini LEDs. Door Shape Adaptive Light weet je nu helemaal niet meer wat je ziet, zo extreem gedetailleerd is het beeld.

Super Surround Sound
De nieuwe Neo QLED TV’s van Samsung hebben een compromisloze surround sound. De line-up, die is uitgerust met multi-directionele speakers, ondersteunt voor het eerst Dolby Atmos-technologie. Gevolg is een meeslepende ervaring van het niveau dat je in een bioscoop verwacht. De superieure geluidskwaliteit krijgt nog een extra dimensie door Object Tracking Sound (OTS). Deze functie zorgt ervoor dat het geluid als het ware om je heen beweegt, perfect synchroon met wat er op het scherm gebeurt. Zo zit je in het midden van de actie.

Meer dan een TV
Behalve dat de audiovisuele ervaring verbeterd is, blinken de slimme functies op de nieuwe Neo QLED TV’s uit qua functionaliteit en maatwerk. Denk aan de verbeterde interface, het uitgebreide zenderaanbod van Samsung TV Plus, en de op maat gemaakte aanbevelingen die je kunt krijgen. Verder maak je met de ingebouwde Smart Hub verbinding met je andere slimme apparaten. En voor de gamers hebben de TV’s een supersnelle respons (lage invoervertraging) en 4K@144Hz¹. De HDMI 2.1- ondersteuning op alle poorten maakt het helemaal af.

Kortom, de Samsung Neo QLED line-up van 2022 staat garant voor de ultieme home-entertainmentervaring.

Het plaatsen van pre-orders in de Benelux kan vanaf 14 maart. Dat geldt voor alle Neo QLED-modellen van 55’’ en groter en de Frame van 55”.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist