LG inbouwapparatuur

Milaan Design Week

LG Electronics geeft zijn visitekaartje af tijdens de Milaan Design Week 2024 met als doel zijn positie te versterken in de Europese markt voor inbouwapparatuur. Tijdens de Milaan Design Week de nadruk op culinaire levensstijlen en slimme keukenbelevingen door middel van innovatieve oplossingen. Op verschillende locaties in Milaan kunnen bezoekers verschillende demonstraties volgen en showrooms bezoeken waar zij ervaring en inspiratie kunnen opdoen voor een ‘slimmer’ leven binnenshuis.

Op Salone del Mobile demonstreert LG de Signature Kitchen Suite-lijn, die sinds de lancering wereldwijd sterk is uitgebreid en LG-inbouwapparatuur, zoals de inbouwoven met Gourmet AI™ technologie en InstaView™- koelkasten. Als onderdeel van zijn 'True To Food'-filosofie wordt het belang van het behoud van de oorspronkelijke waarde van voedsel benadrukt. Er is een selectie LG-kookoplossingen te zien die gecombineerd kunnen worden met de ThinQ™-app.

In de showroom van de Signature Kitchen Suite presenteert LG, onder de noemer van “The Art of Precision”, de nieuwste toevoegingen binnen het premium inbouwassortiment en de Design Capsule Collections.

LG Electronics presenteert daarnaast samen met het Nederlandse lifestylemerk Moooi de tentoonstelling 'A Life Extraordinary' tijdens de Milan Design Week 2024. Deze gezamenlijke showcase - die tussen 16 en 21 april op het programma staat, toont een combinatie van LG's innovatieve huishoudelijke apparatuur en Moooi’s elegante ontwerpen, waarmee een geraffineerde weergave van het moderne leven ontstaat. De tentoonstelling toont een mix van stijlvolle LG-apparatuur, zoals de PuriCare™ AeroFurniture, de InstaView™ met MoodUP™ koel-vriescombinatie, het Styler™ kledingbeheersysteem en de Styler ShoeCase, aangevuld met Moooi's meubelstukken en interieuraccessoires. De luxueuze displays van Moooi zijn een perfecte aanvulling op de stijlvolle LG-apparatuur en creëren een harmonieus geheel voor het leven binnenshuis. De tentoonstelling vindt tussen 16 en 21 april plaats tijdens de Milan Design Week in de Salone dei Tessuti, Milaan, Italië.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist