Gira inbouwradio IP

Wereldwijde ontvangst uit de wand

In navolging op de Gira inbouwradio lanceert Gira nu een nieuwe inbouwradio die is ontwikkeld op basis van IP-technologie. Deze ontvangt internetradio uit de hele wereld. De Gira System 3000 app stelt bijna alle zenders ‘in gewone taal’ ter beschikking, andere kunnen door het invoeren van de URL zelfstandig worden toegevoegd.  Er kunnen 20 zenders in het favorietengeheugen worden opgeslagen. De drie populairste kunnen via snelkeuzetoetsen worden geselecteerd. Op het display wordt aanvullende informatie weergegeven, zoals de huidige tijd, de naam van de zender, de artiest en de titel.

Door de installatie direct in de wand staat de Gira inbouwradio IP nergens in de weg. Hierdoor is er bijvoorbeeld meer ruimte in de keuken en liggen er geen onhandige kabels. Omdat het apparaat een 230V/AC-ingang neveneenheid heeft voor het in- en uitschakelen van de radio, kan een gemeenschappelijk in- en uitschakelen met de verlichting worden gerealiseerd – bijvoorbeeld in de badkamer. Deze oplossing is bijzonder comfortabel, als het licht automatisch via een bewegingsmelder wordt aangestuurd.

De Gira inbouwradio IP is verkrijgbaar in de vele kleur- en designvarianten uit het Gira System 55 en kan daarom in vrijwel alle schakelaarprogramma’s van Gira worden geïntegreerd.

Bovendien kunnen afspeellijsten van smartphones of tablets – met Bluetooth – via de Gira inbouwradio IP worden afgespeeld. Ook kan deze voor het bedienen van de Sonos-luidsprekers worden gebruikt en is het mogelijk om de Gira inbouwradio IP als wekkerradio te gebruiken. De Gira inbouwradio IP geeft ook de actuele weersverwachting voor de dag weer op het display. Via de app kan de radio vanaf de bank worden bediend: de zenderkeuze of volumeregeling, de wekfunctie en de weersvoorspelling of het afspelen van eigen muziek- en afspeellijsten.

Benieuwd? Breng een bezoek aan het Gira Experience Center in Veenendaal, waar je het volledige assortiment kunt zien en Gira Smart Home kunt ervaren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist