Villeroy & Boch badkamerklassieker Hommage

Moderne twist Hommage collectie

Villeroy & Boch blaast de badkamerklassieker Hommage een nieuw leven in. Het resultaat is zowel retro als modern, klassiek én trendy. Het geheim: Hommage behoudt zijn oorspronkelijke karakter met traditionele Victoriaanse vormen - terwijl het een sensationele twist krijgt met de nieuwe trendkleur Pure Black.

Het verleden en heden in één
De Hommage collectie gaat al meer dan 20 jaar terug. Het was het begin van de badkamertransformatie; badkamers werden steeds meer een wellnessruimte. De iconische wastafel op zuil paste hier perfect bij, net zoals het vrijstaande bad op de nostalgische pootjes. Het bracht een andere sfeer in de badkamer en straalde luxe uit. Tegenwoordig zoeken we nog steeds naar een luxe uitstraling voor de badkamer, maar dan wel in een modern jasje. De trendkleur Pure Black geeft Hommage een moderne twist: de indrukwekkende nieuwe zwarte tint transformeert de klassieker naar een volledig nieuwe look. Hommage to Hommage brengt dus niet alleen een eerbetoon aan de charme van vroeger, maar straalt ook zijn eigen mysterieuze glamour uit

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is al 275 jaar een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist