Online configurator van Detremmerie

Ontwerp zelf je badkamer

Jij droomt van een nieuwe badkamer. Misschien heb je al helemaal voor ogen in welke stijl en opstelling je deze wil. Of misschien twijfel je nog over kleuren en materialen. In welke fase je ook zit, met de online badkamerconfigurator van Detremmerie kom je een stap dichter bij je droombadkamer. Mix and match met de kasten, waskommen, onderbouwkasten, spiegels, baden én douches … en stel zo zelf je eigen badkamer samen. Zo kom jij een stap dichter bij jouw droombadkamer. Kan het nog eenvoudiger?

Makkelijk en modulair
De zoektocht naar een badkamer hoeft niet moeilijk te zijn. Dat bewijst Detremmerie met de online bathroomconfigurator. Kies een voorbeeldstijl die het meest aanleunt bij jouw eigen smaak en begin met aanpassen. Wil jij een wastafel in marmer, beton of glas? Of een onderbouwkast in een trendy kleur? Jij kiest. Dankzij de modulaire collectie, afgewisseld met trendy lijnen, maak jij een badkamer 100% volgens jouw eisen. 

Klaar voor actie
Wil jij daarna je plannen omzetten in actie? Druk je offerte af of stuur hem door naar de dichtstbijzijnde dealer. Wil jij toch even voelen en de materialen in real life zien? Laat je eindeloos inspireren in de toonzaal in Waregem en bij welke materialen jij je thuisvoelt. Voel je het? Je droombadkamer is bijna van jou.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist