Loop & Friends

3 x 3 x 3 van Villeroy & Boch

Rond, ovaal, rechthoekig; goed design spreekt voor zich. Net als de badkamerserie Loop & Friends, die weet al jaren hoe je met vormen een statement kunt maken in de badkamer. En nu heeft Villeroy & Boch deze bestsellercollectie een nieuwe maar vertrouwde look gegeven: de wastafels zijn delicater, de baden stijlvoller. Er is een kleurenconcept ontwikkeld op basis van gedurfde matte kleuren - perfect om de badkamer om te toveren tot een bijzondere plek.

3 x 3 x 3
De nieuwe Loop & Friends wastafels maken van de badkamer een opvallende ruimte. Het belangrijkste kenmerk is het 3 x 3 x 3 concept: drie vormen, drie montagetypes, drie kleuren. Of ze nu ovaal, rond of rechthoekig zijn, de wastafels kunnen als opvallende opbouw-, klassieke inbouw- of eenvoudige onderbouwversie worden geïnstalleerd. Hun smalle randen en dunne wanden accentueren het slanke karakter. Dit buitengewoon fijne en delicate design is alleen mogelijk dankzij TitanCeram, het materiaal waarbij het titaniumoxide het keramiek extreem stevig en stabiel maakt.

Voor elk wat wils
De wastafels hebben hoogwaardige details zoals een optionele keramische uitloopklep en een langwerpige overloopopening. Het kleurconcept van deze collectie zorgt voor een moderne uitstraling in de badkamer. De wastafels zijn verkrijgbaar in wit en in drie effen matte kleuren: diepzwart Ebony, zachtgrijs Graphite en Almond: verfijnd beige. De collectie, bestaande uit 14 modellen in verschillende afmetingen, biedt een design voor elke smaak en een passende oplossing voor praktisch elke badkamerindeling.

Comfortabele baden
De ovale en rechthoekige vormen van de wastafels zien we terug in de nieuwe Loop & Friends baden. Moderne baden die verkrijgbaar zijn in inbouw- of "back-to-wall"-versie met een ovaal of rechthoekig binnenbad. De naadloze back-to-wall lijken bijna vrijstaand, maar nemen veel minder ruimte in beslag. Door de smalle randen oogt en voelt het bad heel ruim. Met een diepte van slechts 44 cm besparen deze baden echter kostbaar water. De bredere rand aan de achterwand kan dienen als planchet voor accessoires. De kraan kan hierop aan de linker- of rechterkant gemonteerd worden. De stijlvolle maar functionele langwerpige overloopoplossing is verkrijgbaar in de kleuren wit, steenwit, chroom of mat zwart. De push-to-open afvoerplug is altijd verkrijgbaar in dezelfde kleur als het bad en is vlak in het oppervlak geïntegreerd. Er is ook een speciale watertoevoer die het bad vult als een waterval.

Legato meubels
Een opgeruimde badkamer creëren? Dan bieden de badkamermeubelen van de Legato collectie een oplossing. Deze collectie biedt wastafelmeubelen, hoge kasten en zijkasten in de nieuwste kleuren en oppervlakken, mét optionele ingebouwde Ledverlichting voor het perfecte licht en de perfecte sfeer in de badkamer. Passend toilet? De stijlvolle badkamerinrichting wordt compleet met een toilet uit de Subway 2.0-serie, dat eveneens verkrijgbaar is in de drie matte kleuren Ebony, Graphite en Almond.

Kijk voor meer informatie op https://www.villeroy-boch.nl/badkamer-en-wellness/producten/Loop-and-Friends-Opzetwastafel-Rond-4A4600AM.html.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist