HSK Duschkabinenbau

Stijlvolle badkamerhulp voor alle situaties

Eerst een studentenflat of appartement, dan een loft of vrijstaand huis, later een huishouden met meerdere generaties of een bejaardentehuis: de eisen die worden gesteld aan woonruimtes veranderen met de jaren. Dit geldt in het bijzonder voor de badkamer: hier kunnen functionele oplossingen waardevolle bijdragen leveren in alle situaties. Met een focus op de behoeften van verschillende leeftijdsgroepen, presenteert HSK Duschkabinenbau een reeks producten die de dagelijkse routines in de badkamer comfortabeler en veiliger maken - zonder grote renovatiewerkzaamheden en zonder afbreuk te doen aan stijl en elegantie.

HSK heeft het tot haar missie gemaakt om de badkamerbeleving verder te ontwikkelen door het bieden van innovatieve oplossingen. De stijlvolle badkamerhulpmiddelen van HSK zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Ze zijn in elk opzicht ontworpen om de functionaliteit van een badkamer te verbeteren - en dat met relatief weinig installatiewerk.

Betrouwbare houvast
Voor senioren en mensen met lichamelijke beperkingen kan de dagelijkse badkamerroutine een echte uitdaging worden:  verzwakte spieren, een beperkt evenwichtsgevoel of minder fysiek uithoudingsvermogen maken zelfstandige persoonlijke hygiëne moeilijk. De steunbeugels uit de Solida-serie van HSK zijn ideaal voor montage achteraf in de badkamer, afhankelijk van leeftijd en behoefte. Ze kunnen lasten tot 100 kg dragen en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. 

Of ze nu in L-, T- of V-vorm zijn of ruimtebesparend in de glijstang zijn geïntegreerd - de steunbeugels kunnen flexibel en eenvoudig in alle badkamerruimtes worden geïnstalleerd.


Veilig en comfortabel douchen
Een zitje in de douche biedt veiligheid en maakt het mogelijk om zonder angst te genieten van persoonlijke hygiëne. Maar niet alleen mensen met een beperkte mobiliteit hebben baat bij een douchezitje, want het maakt het ook makkelijker voor verzorgende familieleden om te helpen bij het douchen. Met zijn royale zitvlak van onderhoudsvriendelijk PU is het opvouwbare douchezitje Atelier bijzonder praktisch: het wordt eenvoudig aan de muur bevestigd en zorgt voor een veilige en ontspannen doucheroutine. Als het niet gebruikt wordt, kan het zitje opgeklapt worden om ruimte te besparen - ideaal als andere gezinsleden de douche gebruiken.

De praktische voetsteun van HSK maakt persoonlijke hygiëne gemakkelijker, en niet alleen voor oudere mensen: gemonteerd in een hoek van de douchewand, kunnen gebruikers een voet omhoog plaatsen om hun verzorgingsroutine comfortabel en veilig uit te voeren. Slipbestendige rubberen ringen zorgen voor een stevige grip.

De doucheplanchet Premium is ook zeer geschikt in een barrièrevrije badkamer. Hij kan over de douchewand worden gehangen en biedt praktische opbergmogelijkheden in twee of drie douchekorven. Shampoo e.d. zijn zo binnen handbereik en hoeven niet in de douchebak geplaatst te worden, waar ze alleen met moeizaam bukken te bereiken zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist