Het ideale bad bij jou in huis

Zo zoek en vind je het

Wanneer je een echt luxepaard bent, droom je waarschijnlijk al een tijdje over een lekker ligbad bij jou in huis. Wacht niet langer en realiseer die droom. Ga op zoek naar een mooie badkuip en een stijlvolle badkraan. Zo vind je het ideale bad voor bij jou in huis.

Het type bad

Er zijn verschillende typen badkuipen en het hangt een beetje af van jouw badkamer wat passend is. Als je bijvoorbeeld een kleine badkamer hebt, is een hoekbad de optie die de minste ruimte inneemt. In de meeste gevallen zal een hoekbad of een rechthoekig bad de meest praktische optie zijn, maar als je iets meer ruimte hebt in de badkamer, kun je ook kiezen voor een ovaal bad of een vrijstaand bad.

Materiaal

Badkuipen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Momenteel zijn de meeste badkuipen van acryl en dat volstaat prima, maar acryl wordt langzaam weggeconcurreerd door solid surface, dat gemakkelijker te repareren is bij slijtage. Ook geëmailleerd plaatstaal is een populaire keuze. Dit materiaal is goed schoon te houden en bovendien erg duurzaam. Een luxe optie is quaryl, een wat kwalitatievere variant van acryl die slijtvaster is en het badwater ook langer op temperatuur kan houden.

Afmetingen

In principe kun je het bad zo groot of zo klein mogelijk maken als je zelf wilt. Vraag jezelf af wat jouw behoeftes daarin zijn. Als je voornamelijk alleen in bad gaat, is een bad van 180 x 70 cm meer dan voldoende, maar als je het heerlijk vind om samen te badderen, of meerdere kinderen hebt die graag samen in bad te gaan, is het verstandig om te kiezen voor een iets groter bad. (mits je daar de ruimte voor hebt) Kies in dat geval voor een bad van zo’n 120 x 200 centimeter.

Afmaken

Tot slot kun je de basis van je bad naar hartenlust afmaken. Kies bijvoorbeeld voor een mooie koperen badkraan en koop een lekker kussentje als steuntje in de nek of rug wanneer je languit in bad wilt kunnen ontspannen. Een rekje aan de muur voor wat lekkere badschuimen en eventuele bruisballen is ook een goed idee. Als je je echt even een prins of prinses wil wanen, kies dan voor een bad op pootjes met een slim systeem voor afwatering. Hierdoor lijkt het bad ook minder massief, waardoor de badkamer er direct een stuk gezelliger uitziet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist