Duravit opzetwaskommen

Spannend contrast of sfeervolle harmonie

Een glanzende keramische waskom gecombineerd met een mat gelakte wastafelonderbouw? Of liever een fluweelzacht mineraal gegoten wastafel met wandconsole in elegante houtlook? De opzetwaskom opent talloze vormgevingsmogelijkheden, optimaal aangepast aan de omstandigheden. Dankzij de hoogwaardige Duravit-modellen wordt de creatieve en individueel ontworpen wasplaats een oplossing die geschikt is voor dagelijks gebruik.

Opzetwaskom als blikvanger
In plaats van kant-en-klare combinaties bieden opzetwaskommen eindeloze creatieve variaties. Opzetwaskommen, verkrijgbaar in vele nuances, vormen en materialen, gecombineerd met individuele onderbouwconstructies, zijn een uitdrukking van je eigen designaffiniteit.

Het omvangrijke portfolio van hoogwaardige opzetwastafels en schalen van Duravit laat niets te wensen over: de ronde, vooruitstekende opzetwastafel uit de Vitrium-serie van Christian Werner overtuigt bijvoorbeeld met zijn fluweelzachte oppervlak van solid surface materiaal DuroCast UltraResist, terwijl de asymmetrische opzetwastafel uit de serie Cape Cod van Philippe Starck met zijn organische vorm een natuurlijke maritieme flair creëert. De elegante en filigraan opzetwastafel Luv van Cecilie Manz daarentegen belichaamt Scandinavisch purisme door zachte vormen te combineren met strikte geometrieën. Optioneel kan de buitenkant van de Luv waskom worden geglazuurd met een zijdematte afwerking in wit, grijs of zand. Het contrast met de glanzend wit geglazuurde binnenkom zorgt voor unieke stukken met een bijzondere look en feel.

De opzetwastafels van de bekroonde serie Zencha van Sebastian Herkner overtuigen door vier verschillende, terughoudende nuances die de badkamer thuis een aangename feel-good sfeer geven: naast wit is de opzetwastafel ook verkrijgbaar in antraciet mat, wit satijnmat en grijs satijnmat.

De perfecte eenheid – alleen met de juiste onderbouw
Het tweede en onmisbare onderdeel van de opzetwastafel is de basis, die de vormentaal van de wastafel volgt – of er vakkundig tegenspreekt. Wie de voorkeur geeft aan harmonieuze sets bestaande uit een wastafel en bijpassende onderbouw, vindt in het Duravit-assortiment naar eigen voorkeur de ideale oplossing: naast bijpassende consoles en onderkasten in de meest uiteenlopende oppervlakken en varianten, ronden unieke stenen consoles de portefeuille af. Naast iconische opzetwastafels bieden de Vitrium-, Luv- en Zencha-series ook de bijpassende onderstellen met talrijke opties: naast echt houtfineer en houtdecoroppervlakken in verschillende designs omvat de collectie ook glanzend of mat gelakte meubelen die speciaal zijn afgestemd op de eisen van de badkamer. Vooral bij badkamermeubels is een gesloten oppervlak belangrijk, zodat er geen vocht in het hout kan dringen. De materiaalmix van de keramische opzetwastafels uit de Qatego-serie, ontworpen door Studio FA Porsche, is buitengewoon hoogwaardig in combinatie met de zacht gepolijste natuurstenen console van Carrara-marmer, Travertin of Lavica-steen, die samen zorgen voor een uitgesproken natuurlijke sfeer in de badkamer.

De armaturenserie Wave van Duravit zorgt voor nog meer individualiteit, deze is naast de klassieke chroom- en zwartmatte oppervlakken verkrijgbaar in moderne oppervlakken zoals geborsteld brons, gepolijst goud en geborsteld roestvrij staal. Samen met de accessoires uit de Starck T-collectie, die ook in deze oppervlakken verkrijgbaar zijn, ronden ze harmonieus de persoonlijke badkamerinrichting af.

Alledaagse oplossing
Storende voegen, een gebrek aan overloopbeveiliging – dit zijn mogelijke bedenkingen bij de designgerichte wastafelsoplossing. Duravit besteedt daarom bijzondere aandacht aan de onderkant van de wastafel: na het keramisch bakproces worden de opzetwastafels in een extra werkstap vlak geslepen, zodat ze perfect op de onderbouw aansluiten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist