Duravit

Chaos bij de wastafel

De allernieuwste huidverzorgingsroutines vragen meer plek rondom je wastafel dan het gemiddelde stukje zeep van weleer. Om al je skin-care een fijne plek te kunnen geven, lanceert Duravit een mega innovatie: de wastafel met geïntegreerde droge en natte zones.

Deze wastafel maakt onderdeel van de high-end badkamercollectie Aurena die de Italiaanse designer Antonio Citterio in samenwerking met Duravit ontwierp. De inspiratie voor deze badkamercollectie heeft hij gehaald uit de ‘gulden snede’

Antonio Citterio: “Met de badkamerserie Aurena probeer ik heel eenvoudige antwoorden te geven op de werkelijkheid. We hebben de elementen in de badkamer nodig om handdoeken op te hangen, we hebben opbergruimte nodig - en dit alles moet perfect bij elkaar passen. Aurena biedt oplossingen voor de ruimte en het gaat niet alleen om esthetiek. We weten dat we voor verschillende situaties verschillende elementen nodig hebben, bijvoorbeeld dubbele wastafels. Dit zijn echte dingen die gepaard gaan met een echte vraag die niet alleen esthetisch is.”

De gulden snede gaat over proporties, over hoe je een oppervlak verdeelt om de esthetische perceptie van een evenwicht te creëren die je als prettig ervaart. De fijne, geïntegreerde verdelers, die de ruimte volgens de regels van de gulden snede in vakken van verschillende grootte verdelen, vormen een belangrijk onderdeel van het ontwerp. De esthetiek die we hierdoor bereiken is belangrijk, omdat de badkamer een persoonlijke ruimte is geworden die voldoening uitstraalt. Het gaat niet langer alleen om de functionaliteit.

De wastafel is volledig gemaakt van keramiek en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Ook de onderbouw van het meubel is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en maten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist