Rolf Benz 972

Iconische bijzettafel

Met de Rolf Benz 972 bijzettafel, ontworpen door Sebastian Herkner, presenteert Rolf Benz een sculpturaal designicoon dat inspeelt op de trend naar natuursteen. De melange van hoogwaardig materiaal, meesterlijk vakmanschap en elegante look maakt een gedenkwaardig statement in een elegante leefomgeving.

 

Hard materiaal en een zachte vormentaal zijn kenmerkend voor deze elegante bijzettafel. Met dit designicoon voor de hoogwaardige inrichtingsstijl ontmoet elegant design de hoogste precisie in vakmanschap.

De materiaalmix van het afgeronde stalen frame en het contrasterende kleurenspel in het natuursteen zorgt voor een sculpturale look. Rolf Benz 972 is de perfecte partner voor de fauteuil en de bank, waarmee je een persoonlijk inrichtingsstatement maakt.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist