Villeroy & Boch

een feestelijke draai aan jouw kersttafel

Kerstmis is in aantocht, dus het is tijd voor inspiratie voor de mooiste gedekte tafels! Geef een feestelijke draai aan de laatste trends met de stylingtips van Villeroy & Boch. Kies bijvoorbeeld een keer voor een kersttafel in industriële stijl, een winterse
sfeer of ga voor de combinatie van groen en goud.

Industrieel
De industriële stijl is populair, dus waarom geen kersttafel in deze stoere look? Gebruik ruwe, robuuste materialen en neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs. De leisteenlook van de Manufacture Rock collectie van Villeroy & Boch in combinatie met het witte servies van Toy’s Delight Royal Classic en het zwarte Manufacture Rock bestek passen hier goed bij!

​Ice blue winter
Breng een winterse sfeer aan jouw kersttafel met een ‘Ice blue winter’ stijl. Lichte ijsblauwe tinten, glimmende accessoires en een donkerblauwe kleur voor het contrast, creëren een wintergevoel. De collecties Crafted Blueberry en Lave Glacé van Villeroy & Boch passen hier goed bij. Maak de look compleet met een paar mooie glazen uit de Boston collectie en bijpassende Lave Home vazen.

Dennengroen en goud
Van de kerstboom in de woonkamer tot dennentakken in vazen: bijna geen enkele andere kleur creëert meteen zo'n feestelijke sfeer als donkergroen. En het is ook een ideale kleur voor een kersttafelschikking. Ga voor een extra feestelijk tintje met gouden accessoires. Haal de look in huis met de donkergroene “It’s my match” borden in combinatie met de speelse kerstcollectie Toy’s Delight van Villeroy & Boch. Of ga voor een elegante look met de witte NewMoon collectie, compleet gemaakt met goud bestek van Metro Chic d'or.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist