Kirami Hottub familie L

speciaal voor het hele gezin

Door vele vragen van onze klanten door de jaren heen is in dit design geintegreerd. Deze Hottubs behoren tot de gebruiksvriendelijkste kunststof hottubs, snel leeg, snel schoon, snel warm en snel vol. Hierdoor zijn deze hottubs ook goed 's avonds na het werk te gebruiken, en het meest populair bij vakantiehuizen.
Met het ontwerp van de Family L is overal aan gedacht. Het valt onder de Comfort lijn in onze hottubs omdat het echt een zeer comfortabel hottub is met een geweldig design. Hij is leverbaar in 4 modellen de Fins spar zwart, Thermowood, Composiet mocca en de composiet zwart.
De Family L heeft de maat 200cm, de brede banken, licht schuine wanden en een perfect geïntregeerde hoge zit, die ook voor veel comfort zorgt als je in de hoek gaat zitten met een relaxte armleuning. De hoge zit waar je lekker op kunt afkoelen, of waar kinderen hoger kunnen gaan zitten, is met de hoge Family trap van Kirami een goede hoge instap, de verhoging in de hottub functioneert dan als een trap naar beneden de hottub in. Nu kunnen ouderen en mensen die moeilijker te been zijn, ook in de hottub.

Wist je dat door het snelle en eenvoudige gebruiksgemak, een Kirami hottub veel meer wordt gebruikt en dat de meeste gebruikers een waterzuivering overbodig vinden ?

Onze Family Hottubs worden geleverd compleet in set met buitenkachel, schoorsteenset, hitteschild, afdekking trap en thermometer. Natuurlijk kan je kiezen voor een zwaardere kachel meer accessoires en bijvoorbeeld ingebouwde LED verlichting.

Ook Ideal als plonsbad/zwembad !
In de kindervakantie of vrije middag voor de kids of gewoon voor je zelf, kan je deze Kirami hottubs het hele jaar door gebruiken. Heb je tijd en het is mooi weer, je stookt even de koude uit het water en je kan er meteen in zonder gedoe, lente, zomer, herfst en winter. Daarom is deze Family hottub ook zeer populair als plonsbad/ zwembad. Altijd waterpret en veel makkelijker dan een zwembadje in de tuin !

Deze Kirami hottub voldoet aan de strenge laatste Europese norm "Spa baden en hot tubs voor privé gebruik - veiligheidseisen en beproevingsmethoden" Een veilige hottub staat voorop voor u en uw gezin, een zeer belangrijke keuze voor als u een hottub wilt aanschaffen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wellness?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist