Heuga Smart Sense

een nieuwe dimensie in vloeren

Heuga Smart Sense


Duurzaam, kleurrijk en eigentijds. Heuga introduceert met tapijtlijn Smart Sense een nieuwe dimensie in vloeren. Niet alleen wordt de lijn op milieuverantwoorde wijze geproduceerd, de natuurlijke kleuren en patronen zorgen voor een hippe, trendy of juist strakke uitstraling. De keuze is aan de koper. Elke van de tien op de Japanse natuur geïnspireerde kleuren kent zes verschillende patronen voor een persoonlijk lijnenspel.

 

Duurzame productie

Smart Sense is een uiterst duurzaam product. Het wordt op milieuverantwoorde wijze geproduceerd en bestaat voor 60% uit gerecycled materiaal. Door de innovatieve Microtuft methode wordt minder garen gebruikt zonder aan kwaliteit in te leveren. Deze techniek komt daarnaast tevens het onderhoudsgemak en de akoestiek ten goede. Met een klasse 33 certificering zijn de vloeren tegen het meest intensieve woongebruik bestand. Bovendien kan Smart Sense tapijt in een willekeurige legrichting worden geplaatst waardoor snijverlies tot een minimum beperkt blijft.

Natuurlijke kleuren, persoonlijke patronen

Heuga Smart Sense

biedt de keuze uit een palet van tien natuurlijke kleuren, geïnspireerd op de Japanse natuur. Zo verwijst Sancho Pepper naar de intense smaak van donkerbruine peper en geeft de lichtbruine Bamboo de rust van een ruisend bamboebos weer. De dieprode Red Sun is intens als de Japanse zonsondergang en Wasabi heeft een pittige frisgroene kleur. Elk van de tien kleuropties wordt geleverd in zes verschillende patronen, waardoor elk gewenst design mogelijk is. Parallel voor rust en ruimte of juist asymmetrisch voor meer dynamiek – de mogelijkheden zijn eindeloos. Smart Sense is uitermate geschikt voor de hal, maar is ook een ideaal product voor de woon- of werkkamer.

Prijs en verkrijgbaarheid

Smart Sense is verkrijgbaar bij de betere interieurwinkels voor € 38,- per m2. Het installeren van de vloertegels van 50cm x 50cm is snel en eenvoudig.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Heuga tapijttegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist