In-Lite tuinverlichting

Licht-APK van de tuin

In het najaar en de winter brengen we veel tijd door in het donker; buitenverlichting is in deze periode onmisbaar. Het is functioneel, sfeervol en zorgt voor een veiligere woonomgeving doordat het de kans op inbraak aanzienlijk verkleint. Met een licht-APK controleer je in 3 stappen of jouw tuin klaar is voor de donkere dagen.

Stap 1. Is er voldoende verlichting aanwezig?
Als je nog in een (nagenoeg) donkere tuin kijkt, dan is nu het moment om verlichting aan te schaffen. Buitenverlichting op basis van 12 volt zoals die van in-lite is gemakkelijk zelf of door de hovenier aan te leggen. Je kunt hiermee ook klein beginnen en later uitbreiden. Het mooiste resultaat krijg je als je verschillende soorten lampen combineert. Maak bijvoorbeeld van je schutting een blikvanger met mooie wandlampen, verlicht de border met staande lampen en licht die mooie boom uit met spots. Het is aan te raden om altijd eerst een lichtplan te maken.

Stap 2. Ga voor duurzaam en energiezuinig
LED verlichting is inmiddels ook voor de buitenruimte de meest duurzame en energiezuinige optie. Het is vaak in de aanschaf iets duurder maar onder aan de streep ben je voordeliger uit én het is beter voor het milieu. LED verbruikt immers veel minder energie dan halogeen- of gloeilampen. Het is dus het overwegen waard je ‘oude’ verlichting te vervangen door LED verlichting.

Stap 3. Tips voor onderhoud
Net zoals de rest van je tuin hebben ook je buitenlampen onderhoud nodig. Het hele jaar door staan ze bloot aan de extreme omstandigheden in de tuin. Neem ze af met een schone doek en wat water (zet voor de zekerheid de elektriciteit uit!) en behandel armaturen met RVS delen met een speciaal onderhoudsmiddel. Zo geniet je langer van je verlichting.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.in-lite.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinverlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist