Garten Licht tuinverlichting

Probleemloos en flexibel

Be je op zoek naar een probleemloos en flexibel clicksysteem met waterdichte (IP68) mannetjes en vrouwtjes connectoren?  Dan is het laagspanning lichtsysteem van Garten Licht de oplossing!Je hebt totaal geen gereedschap nodig om eenvoudig meerdere spots aan de connectoren te klikken. Het verlengen naar andere punten in de tuin gebeurt eenvoudig met verlengkabels in 1,5 , 5, of 10 meter. Uiteraard ook voorzien van de eenvoudige connectoren. Ook het vergieten van moffen behoort tot het verleden. De transformator kunt u eenvoudig wegleggen tussen de planten of ingraven. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact of stroompunt. Spots neerzetten, verbinden met de plug & play connector uitrichten en klaar! Het aan/uit schakelen kan met diverse schakelingen zoals, de WIFI gestuurde app van Garten Licht, een schemerschakelaar of het bekende draadloos bedienbare Klikaan/Klikuit systeem waar Zeno Products groothandel voor is.

De spots zijn 100% waterdicht (IP67) en verkrijgbaar in het zwart of blank RVS. Standaard wordt er een grondpen en anti verblinding kapje bijgeleverd en is de spot voorzien van 3mtr kabel.

Zeno Products is distributeur in de Benelux voor het merk Garten Licht GMBH. Een Duitse firma gelieerd aan een groot elektro technisch installatiebedrijf gevestigd in Duitsland.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinverlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist