TUINONDERHOUD AUGUSTUS

Nog steeds onkruid vrij?

Kijkt u nog eens goed naar de borders, het zou kunnen dat er hier en daar alweer wat onkruid tussen de planten omhoog komt. Het is verstandig om dit goed bij te houden. U kunt beter vaker een beetje onkruid weg halen dan te proberen alles in een keer te verwijderen. Natuurlijk heeft WOLF-Garten ook hier een handige hulp voor in het assortiment. Zoals bijvoorbeeld de multi-star® onkruidkoelie RF-M welke zeer geschikt is voor het wieden van onkruid in vaste en zanderige grondsoorten of de multi-star® schoffel GS-M 14 welke met zijn breedte van maar 14 cm gemakkelijk in de border te gebruiken is. Beide multi-star® gereedschapskoppen zijn prima te gebruiken in combinatie met een multi-star® houten steel.

Producten:

multi-star® onkruidkoelie RF-M adviesverkoopprijs € 17,95
 

 


multi-star® schoffel GS-M 14 adviesverkoopprijs € 13,50

multi-star® houten steel adviesverkoopprijs € 13,50

Het gazon besproeien
Bij aanhoudend droog en warm weer is het verstandig om het gazon regelmatig te besproeien. Eenmaal per week gedurende enkele uren water geven is beter dan dagelijks een kwartiertje het zand te blussen. Weet wel dat het niet echt noodzakelijk is om een bestaand gazon te besproeien, want na enkele regenbuien zal het zich heel snel herstellen. Wanneer u er wel voor kiest om het te besproeien is het handig wanneer u de tuinslang weer netjes op kunt bergen wanneer u klaar bent. U kunt hiervoor onze slangenwagen WS 50 Z gebruiken. Deze wordt geleverd compleet met slangaansluiting die op alle gangbare sproeisystemen past.


Product:

Slangenwagen WS 50 Z adviesverkoopprijs € 87,50

De laatste keer de heg snoeien
Eind augustus zijn de meeste hagen volledig gestopt met groeien. Als u de hagen met een vlakke bovenkant door de winter wil loodsen dan kan u nog snoeien tot eind augustus. Plaats aan het begin en aan het einde van de haag een paal en span daartussen een touw die u kunt gebruiken als leidraad. Let wel op wanneer de zon schijnt, de kans is dan groot op verbranding.
Wanneer u aan deze klus gaat beginnen is bijvoorbeeld de LI-ION POWER® HTA 700 een goede uitkomst. Met deze heggenschaar inclusief wisselaccu pack 5 heeft u geen last meer van een snoer die in de weg hangt.


Product:

Heggenschaar LI-ION POWER® HTA 700 adviesverkoopprijs € 149.50 
 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wolf-GARTEN Expert?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist