Gebruikte bestrating

Hoe ouder, hoe mooier

Gebruikte bestrating is bestrating met een verleden. Het zijn materialen die enige tijd in een rijweg of oprit hebben gelegen en die na verloop van tijd vrijkomen. Deze materialen gaan niet verloren maar komen terug op de markt, u zou kunnen zeggen dat de bestrating een 2e leven krijgen.

Gebruikte bestrating is minder strak dan nieuwe bestrating waardoor uw tuin, oprit of pad een authentieke uitstraling krijgt, maar nog net zo sterk is als nieuwe producten. Omdat het om gebruikte bestrating gaat zijn de producten doorgaans goedkoper dan nieuwe producten.

Gebakken producten worden mooier naarmate ze ouder worden. Door weersomstandigheden worden de gebakken producten gladder waardoor de kleur en uitstraling beter zichtbaar zijn. Beton producten daarentegen worden ruwer naarmate ze ouder worden. De grindlaag in beton producten wordt zichtbaar.

Denk bij gebruikte bestrating aan beton- en gebakken klinkers, opsluitbanden, betonplaten en kinderkoppen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sierbestrating?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist