Alarmsysteem

Electronische beveiliging

Vind stijlen in

Een alarmsysteem geeft een veilig gevoel

Helaas blijft het aantal inbraken ieder jaar flink stijgen. Er zijn enorm veel preventieve maatregelen, zoals hang- en sluitwerk. Gezond verstand gebruiken en maakt het de inbreker weliswaar moeilijker om binnen te komen. Eenmaal binnen kan de inbreker toch zijn slag slaan. Elektronische beveiliging door middel van een alarmsysteem biedt daarom een uitstekende aanvulling op de beveiliging van uw woonhuis.

Waarom een alarmsysteem?

De aanwezigheid van een alarmsysteem geeft bewoner vaak een gevoel van echte veiligheid. Bovendien geven veel verzekeraars een korting op de verzekeringspremie als er een alarmsysteem geïnstalleerd is. Een modern alarmsysteem biedt naast bescherming tegen inbraak meer mogelijkheden voor het vergroten van de veiligheid in huis. Denk hierbij aan het voorkomen en op tijd signaleren van brand of een gaslekkage. Een alarmsysteem kan bestaan uit magneetcontacten, bewegingsmelders of temperatuurmeters. Zodra het alarmsysteem iets afwijkends opmerkt, geeft het geluid en lichtsignalen af. Dit zal iedere inbreker afschrikken. Daarnaast wordt er direct een signaal gestuurd naar een alarmcentrale, die de politie inschakelt.

Een specialist adviseert graag voer een alarmsysteem

het plaatsen van een alarmsysteem is vakwerk, dat begint met goed advies. Een specialist kan precies uitleggen hoe uw woning het best beveiligd kan worden. Voor iedere woning heeft een 5 Sterrenspecialist een passend alarmsysteem