Rika Induo

Pelletkachel

RIKA INDUO- De pelletkachel met een romantisch haardvuur.

Vanaf dit najaar (2011) komt het Oostenrijkse merk Rika met de eerste combinatie tussen een hout- en pelletkachels, welke zelf herkent welke brandstof hij aangevoerd krijgt. De haard start automatisch met pellets, maar wanneer er na verloop van tijd hout wordt bijgelegd, stopt de pelletaanvoer vanzelf. Met het vernieuwende touch-screen kunt u eenvoudig alle beschikbare functies activeren.

Met het nieuwe Rikatronic 3 systeem wordt de hoeveelheid verbrandingslucht dat automatisch geregeld, zodat een optimale verhouding ontstaat. Hierdoor kan het houtverbruik tot 50% lager liggen dan normaal. De haard geeft zelf aan, middels een verkleurend indicatielampje, wanneer er hout moet worden bijgevuld. Zo kunt u lekker achterover leunen in uw luie stoel en toch een bijdrage leveren aan het milieu.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist