Inspiratie voor je renovatie

Badkamertrends 2023

Staat er op korte termijn een verbouwing, een renovatie of een kleine metamorfose van de badkamer op de planning? Dan ben je natuurlijk ook op zoek naar de nodige accessoires. Door de juiste accessoires in huis te halen, zorg je voor een erg elegant geheel. Maar ook het investeren in het juiste soort sanitair is wel zo belangrijk. Al met al zijn er dus een aantal stappen die je moet doorlopen. Hoe je dit allemaal het beste aan kunt pakken bij jou in huis, lees je hier.

Kies voor sanitair in dezelfde stijl voor een mooi totaalplaatje

Het aanpakken van de badkamer, zoals een badkamer van Wooning, begint allemaal met het neerzetten van de juiste soort basis. Het uitzoeken van het mooiste sanitair komt dan erg snel op je to-do lijstje. Kies bijvoorbeeld voor sanitair uit één vaste collectie uit een badkamerwinkel. Zo oogt het geheel enorm stijlvol en je zorgt voor een bepaalde soort rust in de ruimte. En dat is wel zo belangrijk natuurlijk, want de badkamer tover je het liefste om tot een kleine mini-oase waar je even tot rust kunt komen.

Heb je al een keer nagedacht over functionele accessoires voor de badkamer?

Vooral als je te maken hebt met een wat kleiner formaat badkamer, is het enorm belangrijk om te investeren in functionele accessoires voor bij jou in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor leuke en gezellige decoratie aan de muur die niet veel ruimte in beslag nemen. Een het kopen van accessoires zoals een stoel? Die nemen net even wat meer ruimte in beslag. Kies in plaats daarvan voor een handig krukje, dat meteen kan dienen als plek voor een handige stapeltje handdoeken.

Een consistent totaalplaatje door de badkameraccessoires op elkaar af te stemmen

Het gebruik van het juiste soort kleurenpalet, nadat je de nodige badkamer inspiratie op hebt gedaan, is enorm belangrijk om voor een perfect totaalplaatje te gaan. Op het moment dat je de keuze maakt voor lichte kleuren in de ruimte, dan weet je eigenlijk altijd zeker dat je helemaal goed zit. En voeg je graag wat extra kleur toe aan de ruimte? Dan is het belangrijk dat deze kleuren mooi op elkaar aansluiten. Denk daarbij aan het gebruik van verschillende soorten blauwtinten en groentinten. Door de keuze te maken voor een serie accessoires van hetzelfde merk, weet je eigenlijk zeker dat je de plank niet zo snel mis gaat slaan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist