Nova Line van Starline

De essentie van het zwembad

In 2013 is het Nova 60 bad van 3 bij 6 meter al geïntroduceerd. In 2014 is de Starline Nova compleet gemaakt. Dit was het eerste bad uit de nieuwe generatie van de Starline Monoblock. Nu is de Nova line af met in het totaal 4 prachtige zwembaden van verschillend formaat. De ontwerpers van Starline bracht voor deze lijn het begrip zwembad terug tot de essentie. Met als resultaat strakke lijnen en hoeken en vrijwel geheel verticale wanden. De NOVA zwembaden ademen een puurheid en elegante eenvoud uit
De Nova line is een lijn zwembaden geworden met een natuurlijke schoonheid, die in geen enkele omgeving zal misstaan.

De kenmerken van de Starline Nove Line:
Zeer esthetisch door strakke belijningen en scherpe hoeken 
Een hoge waterlijn tot aan de randtegel
Diverse optionele design inlooptrappen

Design inlooptrap voor de Nova line
Voor het compacte model zwembad NOVA 60 kunt u kiezen voor de gelijknamige NOVA trap. Deze trap is enkel bestemd voor dit model. De trap heeft strakbelijnde treden die over de gehele breedte van het zwembad.  Ook is het mogelijk om op subtiele wijze led verlichting te verwerken onder deze traptreden. Hierdoor krijgt het zwembade een luchtig en ruimtelijke uitstraling. Daarnaast biedt deze trap de mogelijkheid voor een onzichtbare afwerking van een automatische Roldeck zwembadafdekking. De NOVA inlooptrap fungeert tevens als Roldecknis voor een ondergronds afdekkingsysteem.
Door deze mogelijkheid is er een enorme ruimtebesparing mogelijk en hierdoor is het bad revolutionair.

Zwevende design trap
De grotere NOVA zwembaden, NOVA 80, 100 en 120, zijn uit te rusten met een zwevende trap.
Deze trap heeft een zeer exclusieve uitstraling doordat het gemaakt is van het prachtige materiaal Corian.
Deze harde marmerachtige kunststof in een egaalwitte, opaque kleur geeft een clean en sprankelend effect.
Deze trap is aan de hand van uw wensen nagenoeg overal te plaatsen in het bad.

Een hoge waterlijn
Afhankelijk van het bad is de Nova line voorzien van 1 of 2 skimmers welke subtiel zijn weggewerkt in de badvorm.
Door deze innovatieve skimmer kan een hogere waterlijn gerealiseerd worden zonder gebruik te hoeven maken van een buffertank. Het zwemwater loopt vrijwel geruisloos door het filtersysteem. Het wateroppervlak bevindt zich direct onder de randstenen.

Watercirculatie
Door de innovatieve plaatsing van een aantal inspuiters, welke onzichtbaar zijn geplaatst, circuleert het zwemwater optimaal. Het water wordt van onder de trap het bad ingespoten om via de bodem over de lengte van het bad uiteindelijk naar boven te komen. Inspuiters aan de korte zijde van het bad stuwen het water weer richting skimmer die vervolgens het water aan de oppervlakte weer aanzuigt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zwembaden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist