Stelton wekker

Tijd voor wintertijd

Maak je klaar voor de wintertijd met de nieuwe Okiru wekker van Stelton. Okiru betekent ‘wakker worden’ in het Japans. De Japanse ontwerper Kazushige Miyake wilde een wekker ontwerpen met een stijlvol en functioneel design, dat uitnodigt om de dag rustig te beginnen. In het ontwerp volgen functie en kleur elkaar op, zodat het eenvoudig is om de klok en het alarm in te stellen. De wekker is stil en heeft een snooze-functie die wordt geactiveerd met een lichte druk op de klok. Dezelfde lichte druk kan op elk moment een zacht licht activeren, waardoor de klok ’s nachts kan worden gelezen zonder te worden gestoord door fel licht.

Uit onderzoek blijkt dat bijna 1 op de 5 mensen ’s nachts zijn mobiele telefoon controleert. Laat daarom je mobiel buiten de slaapkamer en vervang hem door een klassieke wekker. Je zult waarschijnlijk merken dat je rustiger slaapt.
Design: Miyake Design
Kazushige Miyake is een Japanse ontwerper en studeerde af aan de Tama Art University in Tokio. In 2005 richtte hij zijn eigen ontwerpstudio op, Miyake Design, dat zich richt op het ontwerpen van functionele en tijdloze producten voor in huis. Hij staat bekend om zijn eenvoudige idioom, waarin de functionaliteit van het product goed te zien is in het ontwerp. Zijn producten hebben organische vormen, waardoor ze heerlijk zijn om naar te kijken en om vast te houden.

Stelton
Het in 1960 opgerichte Stelton is een innovatief Deens ontwerphuis dat bekend staat om zijn tijdloze Scandinavische ontwerpfilosofie. De vele productlijnen van Stelton zijn het resultaat van waardevolle samenwerkingen met internationale architecten en ontwerpers, en winnen regelmatig prijzen zoals de Red Dot Award, de German Design Award en de ID Award. De producten van Stelton hebben een creatief en intelligent design. Het bedrijf zit achter iconische ontwerpen zoals de Cylinda-lijn van Arne Jacobsen en de EM77-thermoskan van Erik Magnussen. Deze klassiekers worden gecomplementeerd door nieuwe koffie- en theecollecties zoals Theo, Emma en Collar, prachtige interieurproducten en verrassende persoonlijke accessoires.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist